avloppspolning-stockholm

Avloppsspolning Stockholm

Det finns olika metoder för att rensa avlopp som det blivit stopp i. Historiskt så var det vanligt att rörmokare eller spolbilstekniker var tvungna att ingripa med att bryta upp avloppen. Det var både kostsamt och dyrt. Idag kan vi med högt vattentryck erbjuda skonsam spolning av avlopp. Det gör att vi till ett lågt pris snabbt kan lösa avloppsstopp i er fastighet.

Det är ett miljövänligare alternativ samtidigt som det eliminerar smuts och avlagringar i rörledningarna. Avloppspolning är skonsam för såväl gamla ledningar i gjutjärn som moderna stammar. Avloppsstopp idag kan bero på en rad olika anledningar. Det kan vara fett, olja, hår och för mycket nedspolat papper som är bidragande faktorer till ett avloppsstopp. Oavsett anledning till avloppsstoppet, så är avloppspolning en klockren lösning.
Med våra egna spolbilar erbjuder vi på Rörjouren snabb avloppsrensning till lågt pris. Något vi också rekommenderar är att spola avloppen med jämna mellanrum kontinuerligt för att undvika kostsamma avloppstopp eller skador på rörledningar.

Kontakta oss på: 08-449 06 00 eller info@rorjouren.se

Skonsam spolning

Mot Stopp i Avloppet

100% Kundnöjdhet

Tecken på behov av avloppspolning

Några vanliga tecken på avloppstopp är dålig lukt, kluckande ljud i avloppen, dålig avrinning och läckande vatten. Förebyggande åtgärder med underhållspolning av avlopp är något fler husägare borde genomföra för att rörledningarna ska hålla länge. Att spola avloppen är då en utmärkt bra lösning.

På Rörjouren erbjuder vi snabb och effektiv avloppspolning i Stockholm dagtid samt jourtid. Så vi är bara ett samtal ifrån.

Filmning av avlopp
Utöver spolutrustning så kan vi också erbjuda filmning av avlopp för att avgöra avloppsstoppets natur. På det sättet kan vi undersöka status på rörledningar och avloppsstoppet vilket ger oss rätt indikationer på vilken lösning som skulle vara bäst.

ROT-Avdraget för minskad arbetskostnad
Som privatperson så kan du nyttja ROT-avdraget vid avloppsspolning och passar perfekt för er som bor i villa, bostadsrätt eller äger stuga.

Frågor eller Offert?