kampanj-nibe-varmvattenberedare pris
spolning kampanj pris stockholm

Erbjudanden hos Rörjouren

Erbjudande: Ifö WC Spira (modell 6260) inkl. installation.

Vi byter ut er nuvarande toalettstol och monterar in en ny Ifö WC-Stol utan spolkant. Installation av avstängningsventil, anslutningsslang, WC-sits samt bortforsling av gammal toalett ingår i priset.  Alla priser är inklusive moms.

 

IFÖ WC Spira Fastpris 6703 kr efter Rotavdrag  (7478kr ink. moms innan rotavdrag)

(ordinarie pris 8 574kr).

 

Toalettstol Ifö Spira 6260 Rimfree för golvmontage med skandinavisk design som har en slät utsida och är helt utan spolkant, detta gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och toaletten blir enklare att rengöra och blir mer hygienisk. Toalettstolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen.

Toaletten monteras fast i golvet med hjälp av skruvar som medföljer. WC-foten har 4 st skruvhål där skruvarna ska sitta, täckhattar för att täcka skruvhålen medföljer. Finns även att köpa utan skruvhål. Toalettstolen Ifö Spira 6260 Rimfree levereras med toalettsits och finns att välja mellan vit mjuksits, vit hårdsits eller vit mjukstängande hårdsits. Design Knud Holscher.

Ifö Spira har vår rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean och är godkänd enligt Nordic Quality. Kommer att ersätta Ifö Sign 6860.

Övrigt
- Inbyggt S-lås
- 4/2 liters spolning
- Spolknapp i blank krom
- Sitthöjd utan sits 42 cm

Ifö Clean
Ytbehandling som ger porslinet en hård, jämn och slät yta. Gör det svårare för kalk och smuts att fästa. Förenklar rengöringen av porslinet och det ser fräschare och nyare ut under en längre tid.

Villkor: Det är inte möjligt att utnyttja fler rabatter och addera erbjudanden.

Ange koden: STOL17

Erbjudande: Installera en ny varmvattenberedare och få kökskran på köpet!

När du beställer ny panna eller varmvattenberedare hos oss på Rörjouren så ingår en kökskran med hög pip och diskmaskinsuttag från Gustavsberg samt installation!( Värde 4500:-)
Villkor: Det är inte möjligt att utnyttja fler rabatter och addera erbjudanden.

Ange koden: KRAN17

Pensionärsrabatt - 15%

Vi på Rörjouren erbjuder alltid 15% avdrag på våra tjänster för dig om är över 65 år gammal.  Rabatten gäller enbart arbetskostnaden och inte material.. 

Ange: RÖR56 för att erhålla rabatten. 

Återkommande kunder - 15%

Vi på Rörjouren erbjuder alltid 15% avdrag på materialkostnader för återkommande kunder. 

erbjudanden vid köp av varmvattenberedare rörjouren vvs

Magnetfilter

Alla som har ett vattenburet värmesystem kan få problem med magnetit ( järnoxid ), eller som man brukar kalla det "Svart Vatten". Magnetiten kan fastna i värmepumpens värmeväxlare, flexslangar, cirk.pumpar, ventiler m.m. Magnetit är järnoxid och bildas mer eller mindre i alla vattenburna värmesystem p.g.a. syresättning av vattnet. Vid stor igensättning kan det skada värmesystemet.

Vi kan nu erbjuda ett mycket  effektivt filter för detta   "BoilerMag".

Vid garantiservice eller funktionskontroll rekommenderar vi att installera detta filter för optimal värmepumpsdrift och längre håll­ barhet på vissa komponenter i anläggningen.

Mer information om detta finns på internet samt filmer på YouTube.

Lätt att rengöra  - Serviceverktyg ingår - 3 års  garanti.

Passa på att installera när vi kommer för Ert servicebesök till en total kostnad av 3495 kr.

Magnetfilter     

Filtrenas BoilerMag är ett högeffektivt fullflödesmagnetfilter, som renar och skyddar ditt vattenburna uppvärmningssystem från järnoxid även kallad magnetit, samt andra magnetiska och omagnetiska föroreningar. Magnetit, järnoxid bildas naturligt i vattenburna värmesystem. Både järn och syre är vanligt förekommande i olika  uppvärmningssystem.

Värmesystemet fylls oftast med tappvatten, vilket kan vara syrerikt. Samtidigt är det vanligt att många av komponenterna i systemet är tillverkade i  järn.

BoilerMag skyddar värmeväxlaren i värmepumpen eller fjärrvärmesystemet. Genom att  skydda värmeväxlaren från beläggningar, hjälper magnetfiltret värmeväxlaren att  bibehålla sin höga effekt. På så vis kan du göra en större besparing på längre sikt. Magnetfiltret skyddar också ditt vattenburna värmesystem från korrosion och beläggningar . Föroreningar i värmesystemet kan leda till attolika komponenter såsom termostater, ventiler och cirkulationspumparfår en kortare livslängd samt att de krånglar.

Hög prestanda

 • Installera/ rengör på några minuter
 • Patenterad magnetstav
 • Unikt dubbelflöde  runt magnetstaven
 • Garanterat ingen igensättning
 • ventiler av högsta kvalitet
 • Ingen igensättning av nätfilter
 • 360 ° justering
 • ln-line installation
 • Service verktyg ingår
 • överlägsen uppsamlings kapacitet
 • 22mm eller 28mm anslutning
 • Enkel åtkomst för kemisk dosering
 • Adapter för spolning tillbehör