Rörmokare Jour & Jour Elektriker i Stockholm

Vi erbjuder professionell hjälp med allt inom Avlopp, VVS, El och markarbeten. Via vår dygnet runt jour i Stockholm får du akut hjälp av professionella rörmokare och elektriker 24-timmar om dygnet alla dagar i veckan.  Eftersom vi har all vår kompetens, verktyg och maskiner under ett och samma tak erbjuder vi en bred service oavsett vad problemet gäller och kan erbjuda en komplett lösning för era avlopp och elledningar. 

Proffesionella rörmokare till din tjänst

Rörjouren är ditt självklara val för allt inom rör och avlopp. Vi är tillgängliga 24/7, 365 dagar om året för alla typer av rör- och avloppsproblem. Det är aldrig kul när avloppen slammat igen eller det har blivit stopp i toaletten eller diskhon.

Vi på Rörjouren har många års erfarenhet inom branschen och fixar allt som har med dina avlopp och rör att göra. Vi gör det snabbt, effektivt, professionellt och med en tydlig och transparent prisbild!

Vi kan erbjuda högtrycksspolning, rörinspektioner såsom filmning av avlopp samt underhåll av rör och avlopp. Hos Rörjouren finner du alla lösningar under ett och samma tak!

Vi är snabbt på plats och endast ett mail eller telefonsamtal bort.

Anlita en certifierad Jourhavande elektriker

Idag ställs det ofta höga krav på säkerheten vid elinstallationer och el-reparationer, och därför är det allt viktigare med professionell hjälp från en certifierad elektriker. Våra jourhavande elektriker är tillgängliga dygnet runt i hela Stockholms län .Vi arbetar alltid enligt rådande rekommendationer och förbättrar kontinuerligt våra tjänster enligt de senaste arbetsmetoderna - allt för att optimera säkerhet och hög service för våra kunder.

Rörjouren i Stockholm erbjuder en väl utbyggd eljour som del av vår service med alla typer av elarbeten. Det gör att du alltid kan känna dig säker på att få rätt hjälp snabbt.

Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring allt från elinstallationer till elpannor och värmepumpar. Hos oss får du också professionell hjälp med större elarbeten i samband med renoveringar som exempelvis badrum eller byte av kök och akut hjälp av våra jourhavande elektriker.

Mark- och grävarbeten

Rörjouren erbjuder utöver VVS- och El-entreprenad även mark- och grävarbeten. Ifall du har ett behov av attl dränera huset, byta serviceledning, framdragning eller nedgrävning utav kablar och fiber, eller ansluta ditt hus mot det kommunala avloppet så kan vi på Rörjouren lösa det.

Vi har många års erfarenhet inom mark-och grävarbeten. Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan när vi arbetar.

Is- och Snöröjning

Vi på rörjouren tar oss an snöröjning och plogning samt halkbekämpning. Vare sig du behöver ploga utanför ingången vid ditt företag eller flera gator så kan du lita på oss. Din säkerhet är vår prioritet, och genom att ploga samt halkbekämpa trottoarer och gator ser vi till att inte bara gynna dig, utan hela samhället. Vi ser till att du kan röra dig fritt och säkert i vinter, både för trafik och gångtrafikanter.

Miljön är väldigt viktigt för oss på Rörjouren. Därför ser vi till att alltid arbeta med miljövänliga metoder och maskiner när vi utför våra arbeten.

Vår jour är tillgänglig 24-timmar om dygnet.
Ring oss på 08-449 06 00