Rörjourens Rörmokare Kista- VVS & Jour 24/7

Vi på Rörjouren har haft rörmokare i Kista sedan 1980. Vi erbjuder privatpersoner och företag i Kista och närområde tjänster inom rörmokare och VVS samt markarbeten. Vi hjälper kunder med rörproblem, läckor, sprickor, avloppstopp och installation av VVS-utrustning såsom toalett, varmvattenberedare, pumpar och mycket mera.

Rörjouren Kista tar hand om all sorter av akuta VVS-problem och rörjour i Kista samt närområde. Våra certifierade rörmokare tar hand om i stort sett alla typer av uppdrag inom VVS, rör, dränering och avloppsrelaterade stopp och felsökningar. Med vår jourverksamhet som är tillgänglig dygnet runt så kan våra rörmokare i Kista erbjuda er service 365 dagar om året. Inget uppdrag är för stort eller för smått för oss på Rörjouren utan vi är måna om att alltid kunna hjälpa till och erbjuda bra service!

Så oavsett om problemet måste åtgärdas akut, eller om det är en renovering eller avloppspolning så är vi på Rörjouren en självklar partner till er med över 6 5000 kunder i Stockholm och 30 år i branschen.

Vi på Rörjouren har som mål att våra rörmokare i Kista ska erbjuda er i Stockholm bästa möjliga service och göra er till de mest nöjda kunderna i Stockholm.

 Kontakta våra rörmokare i Kista idag! 08-449 06 00

Vi på rörmokare Kista har flera års av erfarenhet av att arbeta med VVS-service och har mycket kompetenta rörmokare och VVS-montörer. Vi på Rörjouren ser till att lösa era problem med rörläckage, avloppstopp och rörskador som kan uppstå i bostaden, så väl som trasiga kranar och VVS-service. För oss på Rörjouren så är inget arbete för komplicerat och vi har arbetat med VVS-tjänster och rörjour i över 30 år. Vi är väldigt stolta över att ha varit verksamma så länge och över att fortsätta få förtroendet att kunna erbjuda er som kunder fortsatt god service . Kontakta oss idag för en säker och trygg rörmokare och VVS-montör i Kista!

Ring oss på: 08-449 06 00

Våra Kista Rörmokare utför:

 • Spolning av avlopp
 • Rörmokare
 • VVS-service
 • Installationer
 • Dränering
 • Felsökningar
rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Behöver du hjälp akut? Vi har jour dygnet runt!

Rörjourens rörmokare i Kista kommer att lösa dina akuta VVS- och avloppssbesvär och rörjour när du behöver det! Vi finns där för er dygnet runt för att hjälpa er med akuta problem. Våra rörmokare har olika metoder att på ett kostnadseffektivt sätt finna lösningar på era akuta problem såsom filmning av avlopp, spolning och särskilda verktyg. På det sättet kan vi skonsamt finna en snabblösning på era problem och vi är redo för att situationer.

Vi ser inga jobb som för stora eller för små och vi har allting in-house vilket gör att vi inte är beroende av underentreprenörer. Vi på Rörjouren Kista erbjuder våra sina kunder det pris och kostnader som är rimliga för er och er budget och skräddarsyr lösningar efter era behov. Hör av er till oss idag för en offert eller mer information.

Rörjourens / Rörmokare VVS-Tjänster Kista

Våra Rörmokare i Kista har över 30 års erfarenhet av att arbeta som VVS-montörer och rörmokare. Vi kan erbjuda er följande:

 • Rörmokare & VVS-hjälp dygnet runt
 • Installation och reparation
 • Installation av varmvattenberedare & service
 • Inkoppling av varmluftspump i Kista
 • Installation av WC, pumpar med mera.

Kontakta rörjouren idag: 08-449 06 00

Glöm inte bort ROT-avdraget som ger er 30% lägre arbetskostnad!

Vi på Rörjouren Kista utför tjänster där ni kan använda er utav ROT-avdraget.

På så vis dras arbetskostnaden ner med 30% Läs mer här