Rörmokare Sundbyberg - Rörjouren VVS & Jour 24/7

Åh nej! Har du råkat ut för problem med avloppet eller behöver akut hjälp? Lugnt, vi på Rörjouren Sundbyberg kan bistå er med hjälp och råd. Våra professionella rörmokare kan erbjuda er hjälp med VVS-service, installationer och rörinspektion med högsta kvalitet. Våra rörmokare Sundbyberg kommer garantera er att ett väl utfört arbete utförs till ett bra pris. Oavsett om problemet innefattar rörskador, installation av WC, kran eller olika pumpar så kan vi hjälpa er. Vi har sedan 1980 hjälpt över 6 000 kunder i Stockholm.

Utöver VVS-service och rörmokartjänster så kan vi gräva för dränering och installera olika VVS-relaterad utrustning. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag och inget jobb är för stort eller för litet för våra rörmokare i Sundbyberg. Kontakta oss idag för rådgivning och prisförslag.

Vi på Rörjouren utför både planerade arbeten och jour-arbeten i Sundbyberg där våra rörmokare snabbt är på plats dygnet runt!

Rörmokare Solna Sundbyberg har väl erfarna rörmokare som har arbetat i flera år inom rörjour och VVS tjänster. Du kan alltid kontakta oss om du är in behov av en rörmokare för en akut situation. Våra rörmokare Solna Sundbyberg kommer att vara hos dig inom 45 minuter. Du kan ringa oss på rörmokare Solna Sundbyberg eller mejla oss ifall du har några funderingar eller fått stopp i avloppet, stopp i toaletten, stopp i golvbrunnen. Du ska känna dig i säkra händer när du anlitar oss. Vi erbjuder våra kunder garanti och ett professionellt arbete. Rörmokare Solna arbetar dygnet runt i Solna Sundbyberg området, vi har jour inom rör och VVS-tjänster. Har du några frågor kring VVS service och rörjour så är du välkommen att ringa in till oss på rörmokare Solna Sundbyberg idag så hjälper vi dig

 Tveka inte att kontakta Rörjouren Sundbyberg vid frågor! 08-449 06 00

Vi på Rörjouren har över 30 års erfarenhet av att arbete med VVS och våra duktiga rörmokare arbetar dygnet runt i Stor-Stockholm och Sundbyberg. Vår långa erfarenhet parat med vår känsla för service gör oss till ett utmärkt serviceföretag. Våra certifierade rörmokare i Sundbyberg kan med hjälp utav ny teknik filma avloppen för att på så sätt undersöka och hitta rörskador, stopp och läckage för att snabbt, smidigt och kostnadseffektivt kunna diagnosticera situationen.

Kontakta oss idag för att komma i kontakt med en säker och trygg rörmokare och VVS-montör i Sundbyberg!

Ring oss på: 08-449 06 00

Vi på rörjouren Sundbyberg utför:

 • Spolning & Avloppsrensning
 • Rörmokare Jour
 • VVS-hjälp
 • Installationer
 • Service & rekond
rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Professionellt

Certifierade Rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Jour dygnet runt

Jour som är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Behöver du akut hjälp? Vi har Jour 24/7

Som jour rörmokare i Sundbyberg så kan vi akut vara på plats för att hjälpa er om mer brådskande problem har skett. Vår jour är tillgänglig 24/7, 365 dagar om året, så vi är snabbt på plats och hjälper er! Våra VVS-experter erbjuder alltid våra kunder en tydlighet vid förslag av lösning och pris som passar ert behov. Hör av er till oss på Rörjouren idag för en offert eller mer information.

Rörjourens VVS Tjänster Sundbyberg

Vi på rörjouren erbjuder utöver VVS-service och rörmokare följande tjänster:

  • Jourverksamhet dygnet runt
  • VVS-service & Installation
  • Installation av varmvattenberedare

 

 • Hjälp med att konfigurera WC, tvättmaskin, Diskmaskin med mera.

 

Kontakta oss på rörjouren idag: 08-449 06 00

Vi på rörjouren erbjuder också ROT-avdrag vilket ger er 30% lägre arbetskostnad på vårt arbete.

Läs mer här:

Avloppsstopp & Rörmokare Sundbyberg

Behöver du hjälp med avloppsrensning i Sundbyberg?

Har du råkat ut för stopp i avloppet eller har du börjat märka att avloppet inte är lika smidigt som förut och vattnet rinner ner långsammare? Det händer oss alla någon gång och det är ofta en kombination av att slam, smuts och hår över tid har ansamlats. Ibland lägger sig problemet djupare ned i avloppet och då kan det vara läge att kontakta en rörmokare. Våra rörmokare i Sundbyberg kan hjälpa er med avloppsstoppet och rensa avloppen samt bistå er med råd för att undvika att detsamma händer längre fram.

Vi vet alla känslan: Man står där och spolar i toaletten men vattnet bara fylls på i toaletten så att det nästan rinner över. Ibland går det att lösa avloppsstoppet på egen hand genom att bland annat öka trycket så att stoppet löser sig självt. Men är det så att stoppet är mer allvarligt så kan det vara läge att be om professionell hjälp. Det är där som Rörjourej kommer in i bilden. Vi kan med hjälp av spolbil och filmutrustning snabbt diagnosticera problemet för att snabbt, skonsamt och kostnadseffektivt lösa stoppet.

 

Rörmokare i Sundbyberg

Rörmokare Solna Sundbyberg

Rörjouren Solna Sundbyberg med VVS-tjänster 24/7

Oavsett tid på dygnet eller dag på året så är våra rörmokare och VVS-montörer redo för att hjälpa till. Kontakta oss för att få råd och förslag redan idag. Vi hjälper till med stort som smått och är snabba att svara er med lösningsförslag och offert.

Med över 30 år i branschen så kan ni som kund kunna er trygg i att vi kan hjälpa till när det behövs och komma med en professionell lösning. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och har mycket kunder från Sundbyberg.

Rörmokare Solna Sundbyberg

Rörmokare i Sundbyberg

Installation & Värmepumpservice i Sundbyberg

Har du råkat ut för besvär med värmepumpen? Vi på Rörjouren installerar årligen hundratals värmepumpar och utförs service på desamma. Vill du köpa en ny värmepump så kan vi hjälpa er med att forsla bort den gamla och installera den nya! Om du har frågor vad gäller installation, vilket märke och modell du ska ha eller vill ha en skräddarsydd offert så får ni gärna kontakta oss på Rörjouren så återkommer vi omgående.

För tt din värmepump ska vara i bra skick och hålla längre så är det av största vikt att du regelbundet utför service av den och ser till att den används korrekt. Vi på Rörjouren hjälper dig med att se till att serva luft varmvattenpumpen så att livslängden förlängs och behåller den effektivitet som den ska.