avloppsspolning-avloppsrensning-stockholm

Avloppsrensning & Avloppsspolning med Spolbil i Stockholm

Är det dags för avloppsrensning? Vi på Rörjouren har certifierade rörmokare och fullutrustade spolbilar i Stockholm som arbetar 24-timmar om dygnet med avloppsrensning. Vi på Rörjouren erbjuder undehållspolning av avlopp, stammar och rör i fastigheter eller hus.

Otillräckligt underhåll kan ibland skapa stora problem med rören och ofta blir det stopp i avloppen. Vi erbjuder slamsugning, avloppsrensning och högtrycksspolning i Stockholm av rör för att åtgärda alla avloppsbesvär.

Ring oss på: 08 449 06 00 eller info@rorjouren.se

 Vår Spolbil är tillgänglig dygnet runt i hela Stockholms län för jourarbeten!    08-449 06 00

professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Kontinuerlig spolning av avloppen

Genom att underhållspola kontinuerligt förebyggs avloppsproblem så se till att ha koll på dina rör och avlopp. Låt oss på Rörjouren spola dina avlopp i förebyggande syfte så kan vi förhindra framtida rörproblem. Vi föreslår att ni beställer en rörinspektion för att vi ska kunna granska rörens nuvarande skick.  Våra professionella rörmokare och spolbilar i Stockholm är tillgängliga för planerade arbeten och jourarbeten i hela Stockholms län.

Det är viktigt att kontinuerligt utföra avloppsrensning och högtrycksspolning för att undvika större avloppsstopp och rörproblem i framtiden. Vi har spolbilar i Stockholm som fixar jobbet. Boka därför in avloppsresning med avloppspolning redan idag så ser vi till att få era  avlopp att fungera som nya igen.

Ett effektivt sätt att undvika oförutsedda avloppssopp är att underhålla och spola avloppen regelbundet. Det gör man enklast med stamspolning vart 5 till 7 år. Under stamspolning sprutas hetvatten in med hjälp av högtrycksspolning. Våra kraftfulla vattenpumpar skapar ett ordentligt tryck somgör avloppen rena och välfungerande igen. Vi ändrar också munstycken beroende på vilken typ av spolning som behöver genomföras. Undvik kostsamma vattenskador, stopp i avlopp och andra problem som kan uppstå vid brist utav underhåll.

Låt vår spolbil i Stockholm utföra avloppsrensning av era avlopp så blir dem som nya igen!

 Vår Spolbil är tillgänglig dygnet runt i hela Stockholms län för jourarbeten!    08-449 06 00

Avloppsrensning med Spolbil - Högtrycksspolning

Det vanligaste uppdraget vi utför är att vi använder vår spolbil i Stockholm med att spola rent igentäppta avloppsledningar. Då använder vi en än gång högtryckspolning med varmt vatten som avlägsnar olika typer av avlagringar, eventuella stopp och hinder som orsakar att avloppen inte fungerar optimalt. Högtryckspolning med spolbil är en mycket skonsam teknik för både avloppen, rörledningar och miljön. Vi på Rörjouren är mycket måna om miljön och är utbildade inom senaste miljöpraxis.

Våra kunder får snabbt hjälp med högtrycksspolning, rörinspektioner och rörinstallation – till bra priser och med tillgänglighet dygnet runt. Söker du en rörmokare akut i Stockholm så har du kommit rätt!

 

Kontakta oss på: 08-449 06 00