Is- & Snöröjning i Stockholm

Behöver du hjälp med is eller snöröjning? Då kan vi på Rörjouren hjälpa dig! Vare sig du behöver hjälp med att ploga hela gator, skotta tak, fälla riskabla istappar, handskottning eller halkbekämping genom att sanda trottoaren så står vi till din förfogande. Det finns ingenting som vi inte tar oss an, och vi är en trygg partner med fokus på exceptionell service och resultat.

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Snöplogning och halkbekämpning

Snöplogning och halkbekämpning är en service som gynnar och underlättar för hela samhället, så detta tar vi på mycket stort allvar här på Rörjouren. Genom att ploga vägar, halkbekämpa trottoarer samt forsla bort snöhögar och vallar ser vi till att både trafik- och gångtrafikanter kan röra sig fritt och säkert.

Vi tar oss an alla utmaningar

Vare sig du behöver skyffla bort snö eller is på enskilda gång- och cykelbanor, sanda utanför din arbetsplats, bana väg för bussar, tåg eller rensa snö runt hela skolor så tar vi oss an alla uppdrag. Vår prioritet är att du och invånarna ska kunna röra sig säkert på gatorna utan att riskera att tappa fotfästet och halka, sladda med bilen eller andra riskfyllda händelser som kan ske. Förebygg detta genom att kontakta Rörjouren redan idag.

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Vi värnar om miljön

Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt med att minimera miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss ann jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor. Du når oss på telefon: 08-4490600 eller e-mail: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!