Rörmokare Alvik

Välkommen till Rörjouren!

Söker du kompetent och professionell rörmokare i Alvik? Vi hjälper dig! Rörjouren i Alvik erbjuder rörmokar-och VVS-tjänster till privatpersoner såväl som kommersiella fastigheter och företag. Vi tar oss an stora uppdrag som små, allt från installationer till reparationer och hjälp vid planerad renovering.

Rörjouren har varit aktiv inom branschen sedan 20 år tillbaka, där vi erbjuder våra kunder installationer, reparationer, optimeringar, renoveringar, restaureringar, och mer. Med vår 24/7 jour kan du ringa oss för akuta ärenden, vid till exempel översvämning i badrummet, läckage, eller vid strömavbrott. Du når oss alltid på vår jour, och vi är snabbt på plats i Alvik. Kontakta oss idag, vi hörs! - Rörmokare Alvik.

Rörmokare Alvik. Snabbt på plats, Jour 24/7!    08-449 06 00

Rörmokare Alvik

Rörmokare Alvik, Jour 24/7 snabbt på plats vid akuta ärenden, erfaret team.

Rörjouren är ditt personliga rörmokare-team i Alvik som erbjuder professionella VVS-tjänster för projekt samt akuta ärenden, för privatpersoner såväl som företag och kommersiella fastighetsägare. Vare sig det behövs utföras en avlopps-rensning vid stopp i avlopp, el-service, hjälp vid läckage eller översvämning, mark eller grävarbeten, spolning, installationer eller reparationer utav vitvaror som spis, diskmaskin, kyl, frys, med mera, så är vi erfarna och certifierade för arbetet.

Med ett erfaret team och alla verktyg under ett och samma tak betyder detta att vi kan erbjuda bättre priser och vara snabbt på plats vid behov. Vi lyssnar och är engagerade i vårt arbete, och sätter alltid kunden i fokus. Är olyckan framme så rycker vi ut tack vare vår 24/7 jour.

Du kan också läsa mer om våra tjänster genom att navigera dig i menyn ovan här på hemsidan - Hittar du inte den tjänst som du söker? Ingen fara, vi erbjuder ofta skräddarsydda lösningar till våra kunder!

Rörjouren - Rörmokare Alvik

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Några exempel på arbeten som vi utför i Alvik:

  • Reparation, renovering och installation i badrum
  • Rördragning och hjälp med vattenskador
  • Hjälp vid strömavbrott och elavbrott
  • Rörmokeri i kök, installation, reparation eller installation av kyl, frys, spis, fläkt, golvvärme, vattenpump
  • Installationer och byte av el-kablar
  • Hjälp med avloppsrensning, besiktning, optimering, el-service, med mera

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörjouren arbetar även med optimering och rådgivning - Elarbete Nacka

Rörjouren är det självklara valet för elarbete i Nacka. Förutom reparationer och installationer erbjuder vi optimeringar för att både effektivisera el-system, samt göra dem säkrare. En analys utförs då med hjälp utav dedikerade mät-verktyg, och vi kan även ge rådgivning för dig som söker professionellt råd. Varmt välkommen till Rörjouren!

Elarbete Nacka.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!