Rörmokare Årsta

Välkommen till Rörjouren, din personliga rörmokare i Årsta! Vi hjälper dig både vid planerade projekt och vid akuta behov. Kanske har strömmen gått, eller så behövs rör-service / avlopps-service i badrum eller kök på grund av översvämning? Eller kanske vill ni renovera om i badrum, kök, installera vitvaror som kyl, frys, spis, byta dusch, toalett, med mera? Rörjouren är din personliga rörmokare i Årsta som erbjuder tjänster till både privatpersoner, såväl som till kommersiella kontor och fastigheter.

Våra Rörmokare i Årsta har också jour 24/7, vilket innebär att så fort du behöver hjälp, oavsett dag och tid, så rycker vi ut! Allt du behöver göra är att kontakta oss, så är våra certifierade experter på väg. Du är varmt välkommen till Rörjouren! - Rörmokare Årsta

Rörmokare Årsta. Snabbt på plats, Jour 24/7!    08-449 06 00

Rörmokare Årsta

Erfaren rörmokare Årsta, jour 24/7, snabb hjälp vid behov, akut service.

Rörjouren är det perfekta valet för dig som söker snabb service i Årsta. Då vi har hela vårt team och alla verktyg på plats under samma tak kan vi smidigt mobilisera oss och skicka rätt man för arbetet. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser!

Våra certifierade rörmokare och elektriker kan installation, reparation, optimering med mera, utav allt från rör och avlopp, vitvaror såsom spis, diskmaskin, kyl och frys, samt erbjuder andra VVS-relaterad service som diverse el-service och optimeringar / mätningar, grävarbeten, spolning, och mycket mer.

Du är välkommen att kontakta oss för frågor, eller om du vill ha direkt assistans från en utav våra experter hos Rörjouren. Vid akuta behov är vi snabbt på plats, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar till våra kunder. Vi ses!

Rörjouren - Rörmokare Årsta

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Några exempel på arbeten som vi utför i Årsta:

  • Reparation, renovering och installation i badrum
  • Rördragning och hjälp med vattenskador
  • Hjälp vid strömavbrott och elavbrott
  • Rörmokeri i kök, installation, reparation eller installation av kyl, frys, spis, fläkt, golvvärme, vattenpump
  • Installationer och byte av el-kablar
  • Hjälp med avloppsrensning, besiktning, optimering, el-service, med mera

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörjouren arbetar även med optimering och rådgivning - Elarbete Nacka

Rörjouren är det självklara valet för elarbete i Nacka. Förutom reparationer och installationer erbjuder vi optimeringar för att både effektivisera el-system, samt göra dem säkrare. En analys utförs då med hjälp utav dedikerade mät-verktyg, och vi kan även ge rådgivning för dig som söker professionellt råd. Varmt välkommen till Rörjouren!

Elarbete Nacka.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!