Rörmokare Enskede

Välkommen till Rörjouren, din rörmokare i Enskede. Vi erbjuder dig som kund skräddarsydda VVS-lösningar för dina behov och önskemål, vare sig detta gäller installationer eller renoveringar till reparationer och optimeringar. Vid akuta behov som stopp i avlopp, översvämning eller elavbrott är vi snabbt på plats då vi har 24/7 jour. Vårt team står alltid redo, och vi är endast ett snabbt samtal ifrån när du behöver vår expertis.

Med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi på Rörjouren, din rörmokare i Enskede, erbjuda assistans för små såväl som stora projekt, vare sig detta gäller grävarbeten, installation av vitvaror, totalentreprenader, el-service, hjälp vid renovering, och mycket mer. Kontakta oss idag så hjälper vi dig, vi hörs! - Rörmokare Enskede.

Rörmokare Enskede. Snabbt på plats, Jour 24/7!    08-449 06 00

Rörmokare Enskede

Rörmokare Enskede, avlopp, installationer, golvvärme och värmepumpar, renoveringsprojekt.

Våra kunder ska uppleva tilltro när en rörmokare utför arbetet. Oavsett projektet är det viktigt att detta sker på ett säkert och korrekt sätt. Rörjouren utför det mesta inom VVS-service, allt från installation utav golvvärme, värmepumpar, vitvaror i köket som spis, kyl, frys, toalett i badrum, tvättmaskiner, dusch, och mycket mer. Behövs akut service är vi snabbt på plats för att stå till tjänst. Med våra väl-utbildade rörmokare i Enskede är vi rätt team för dig!

För Rörjouren är inget arbete för stort eller för litet, och vi erbjuder vår expertis till både privatpersoner och kommersiella fastigheter. Vi har möjlighet och kapacitet att förverkliga din vision i hemmet, eller på din arbetsplats eller kommersiella fastighet. Om du vill läsa mer om våra tjänster kan du ta en titt i menyn upptill här på hemsidan, så kan du läsa mer om vardera service som vi erbjuder till våra kunder - Finns inte dina behov med som tjänst? inga problem, det är bara att kontakta oss så fixar vi en skräddarsydd lösning till dig!

Rörjouren - Rörmokare Stadshagen

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Några exempel på arbeten som vi utför i Enskede:

  • Reparation, renovering och installation i badrum
  • Rördragning och hjälp med vattenskador
  • Hjälp vid strömavbrott och elavbrott
  • Rörmokeri i kök, installation, reparation eller installation av kyl, frys, spis, fläkt, golvvärme, vattenpump
  • Installationer och byte av el-kablar
  • Hjälp med avloppsrensning, besiktning, optimering, el-service, med mera

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörjouren arbetar även med optimering och rådgivning - Elarbete Nacka

Rörjouren är det självklara valet för elarbete i Nacka. Förutom reparationer och installationer erbjuder vi optimeringar för att både effektivisera el-system, samt göra dem säkrare. En analys utförs då med hjälp utav dedikerade mät-verktyg, och vi kan även ge rådgivning för dig som söker professionellt råd. Varmt välkommen till Rörjouren!

Elarbete Nacka.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!