stopp-i-avloppet-stockholm

Stopp i Avloppet - Avloppsservice i Stockholm

bar

Har du råkat ut för stopp avloppet? Oavsett om ditt rörstopp beror på matrester som fastnat i sinken, eller om en plastdetalj fastnat i toaletten så kan vi på Rörjouren erbjuda hjälp med avloppsservice och jourarbeten inom VVS och avlopp dygnet runt.

Våra kunder får snabbt hjälp med högtrycksspolning, rörinspektioner och rörinstallation – till bra priser och med tillgänglighet dygnet runt. Söker du en rörmokare akut i Stockholm så har du kommit rätt!

Avloppsservice - Vi fixar avloppet

Ställer avloppen i badrumet eller i köket till med besvär? Behöver din fastighet assistans med slamspolning eller rörinspektion? Vare sig problemet är stort eller litet, ett enstaka rör eller hela rörsystemet som slammat igen så hjälper vi på Rörjouren dig! Dygnet runt kan du som bor i hus eller fastighet kontakta oss ifall stopp i avloppen mot all önskan skulle inträffa eller om rören krånglar. Vår avloppsservice fixar problemet som uppstått snabbt och effektivt. Vi erbjuder slamsugning, rensning och spolning av rör för att åtgärda alla besvär. Ställ dina rör till rätta och kontakta Rörjouren idag!

Vi har löst över 3500 avloppsstopp!

Söker du rörmokare i Stockholm är Rörjouren det självklara valet. Hos oss får du snabb och effektiv service med alla typer av tjänster inom rörmokeri. Kanske är det dags att byta avstängningsventiler? Eller behöver ni hjälp med högtrycksspolning och filmning av avlopp? Våra rörmokare hjälper dig även med bland annat kyl- och panninstallationer samt värme- och pumpservice. Vi tar så klart också hand om större arbeten som stambyte, ombyggnationer och installation av golvvärme.

Vid servicearbeten under dagtid debiterar vi för resa och arbete, samt kostnad för servicebil och tillägg för material. Läs gärna mer om våra priser här på sidan eller kontakta oss för mer information om kostnader och tjänster. Självklart kan du också få akut hjälp av rörmokare via vår jour under kvällar och helger, enligt gällande prislista. Du når vår jourtelefon dygnet runt på nummer 08-449 06 00.

Kontakta oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

  rörmokare

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Undvik kostsamma vattenskador med underhållsspolning

  Vi på Rörjouren erbjuder avloppsservice och undehållspolning av avlopp, stammar och rör i fastigheter eller hus. Otillräckligt underhåll kan ibland skapa stora problem med rören och ofta blir det stopp i avloppen. Genom att underhållspola kontinuerligt förebyggs problem så se till att ha koll på dina rör och avlopp. Låt oss på Rörjouren spola dina avlopp i förebyggande syfte så kan vi förhindra framtida rörproblem. Vi föreslår att ni beställer en rörinspektion för att vi ska kunna granska rörens nuvarande skick.

  Rörjouren rekommenderar underhållspolning av avlopp en gång vart 2-6 år, och underhållspolning av stammar i en fastighet vart 5-15 år beroende på dess användning och tillstånd. Undvik kostsamma vattenskador, stopp i avlopp och andra problem som kan uppstå vid brist utav underhåll. Kontakta Rörjouren idag!

  Tips när du fått stopp i avloppet:

  • Vid stopp i toaletten, använd vaskrensare och häll i rikligt med vatten från en bunke för att lätta på trycket
  • Vid stopp i duschen, kolla så att hår och smuts inte täpper igen avloppet
  • Vid stopp i handfatet, prova att spola hett vatten med diskmedel för att lösa upp fett och slam
  • Vid stopp i diskhon i köket, prova att hälla i salt, bikarbonat och sedan ättika, och sedan spola med hett vatten
  • Kom dock ihåg att inte använda starkt frätande medel och kemikalier, då det kan skada både porslinet och rör

  Så här kan det gå till

  Det kan finnas många orsaker till att avloppet inte fungerar som det ska. Rester såsom hår och andra ansamlingar täcker ledningen eller vattenlåset, rör och brunnar har inte underhålls tillräckligt vilket leder till läckage, för att nämna några få exempel. Ibland kan detta även leda till en spridning av en odör i källaren eller i lokalen, samt kan även vattenskador och fuktskador uppkomma om problemet inte åtgärdas så fort som möjligt.

  För att ta reda på problemet kommer vårt team på Rörjouren inspektera dina rör för att lokalisera skadan, och sedan utföra den åtgärden som krävs för att rätta till detta. Vanligtvis brukar vår avloppsservice med högtrycksspolning åtgärda dem flesta problemen som uppkommit, men ibland kan det behövas en uppgradering eller reparation utav rören.

  Hetvattenspolning

  Genom hetvattenspolning spolar vi avloppet med hjälp av hett vatten som löser upp fett och ansamlingar som har samlats i rören. En vanlig upplevelse är att handfatet översvämmar och inte rinner ner i rören smidigt nog, då kan denna åtgärd lösa problemet. Hetvattenspolning utförs på ett säkert och korrekt sätt så att inte rören tar skada, utan istället bevaras så att inte andra slitningar uppstår. Vi på Rörjouren rekommenderar en kontinuerlig hetvattenspolning, även om du för tillfället inte upplever något problem. Detta ökar livslängden på dina rör, och förebygger problem som kan uppstå i framtiden.

  Stamspolning

  Genom stamspolning spolar vi rent rören med ett högre tryck för att avlägsna svårare smuts och liknande som har samlats där. Detta sker även med hett vatten. Vi anpassar spolningens tryck beroende på rörens tillstånd samt ansamlingar, detta åter igen så att rören bevaras och förebyggs från ytterligare slitningar. Det är också viktigt att utforma varje åtgärd efter varje fastighet, då varje individuell bostad eller lokal är byggd på olika sätt, och bör inte generaliseras. Beroende på problemets storlek sker spolningen vanligen först i källaren, i lägenheterna (vanligen i köket och toalett, men även i övriga utrymmen), och på vinden för dem bostäder som har detta. Åter igen rekommenderas en kontinuerlig stamspolning för att förebygga problem och öka livslängden, helst var 3-5:e år.

  Till guiden: Så löser du Stoppet i Avloppet

  Vi har jour-rörmokare för akuta problem i Stockholm

  Kontakta oss med en offertförfrågan redan idag. Enklast gör du detta via hemsidan, men det går också bra att ringa eller maila. Välkommen till Rörjouren AB i Stockholm!

  Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss an jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor. Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!