Avloppsrensning

Avloppsrensning

Har du råkat ut för stopp avloppet? Oavsett om ditt rörstopp beror på matrester som fastnat i sinken, eller om en plastdetalj fastnat i toaletten så kan vi på Rörjouren erbjuda hjälp med service och jourarbeten inom VVS och avlopp dygnet runt.

Våra kunder får snabbt hjälp med högtrycksspolning, rörinspektioner och rörinstallation – till bra priser och med tillgänglighet dygnet runt. Söker du en rörmokare akut i Stockholm så har du kommit rätt!

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Vi fixar dina rör och avlopp

Ställer avloppen i badrumet eller i köket till med besvär? Behöver din fastighet assistans med slamspolning eller rörinspektion? Vare sig problemet är stort eller litet, ett enstaka rör eller hela rörsystemet som slammat igen så hjälper vi på Rörjouren dig! Dygnet runt kan du som bor i hus eller fastighet kontakta oss ifall stopp i avloppen mot all önskan skulle inträffa eller om rören krånglar. Vi fixar problemet som uppstått inom snabbt och effektivt. Vi erbjuder slamsugning, rensning och spolning av rör för att åtgärda alla besvär. Ställ dina rör till rätta och kontakta Rörjouren idag!

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Undvik kostsamma vattenskador med underhållsspolning

Vi på Rörjouren erbjuder undehållspolning av avlopp, stammar och rör i fastigheter eller hus. Otillräckligt underhåll kan ibland skapa stora problem med rören och ofta blir det stopp i avloppen. Genom att underhållspola kontinuerligt förebyggs problem så se till att ha koll på dina rör och avlopp. Låt oss på Rörjouren spola dina avlopp i förebyggande syfte så kan vi förhindra framtida rörproblem. Vi föreslår att ni beställer en rörinspektion för att vi ska kunna granska rörens nuvarande skick.

Rörjouren rekommenderar underhållspolning av avlopp en gång vart 2-6 år, och underhållspolning av stammar i en fastighet vart 5-15 år beroende på dess användning och tillstånd. Undvik kostsamma vattenskador, stopp i avlopp och andra problem som kan uppstå vid brist utav underhåll. Kontakta Rörjouren idag!

Tips när du fått stopp i avloppet:

  • Vid stopp i toaletten, använd vaskrensare och häll i rikligt med vatten från en bunke för att lätta på trycket
  • Vid stopp i duschen, kolla så att hår och smuts inte täpper igen avloppet
  • Vid stopp i handfatet, prova att spola hett vatten med diskmedel för att lösa upp fett och slam
  • Vid stopp i diskhon i köket, prova att hälla i salt, bikarbonat och sedan ättika, och sedan spola med hett vatten
  • Kom dock ihåg att inte använda starkt frätande medel och kemikalier, då det kan skada både porslinet och rör

Vi har Avloppsspolning jour i Stockholm

Söker du rörmokare i Stockholm är Rörjouren det självklara valet. Hos oss får du snabb och effektiv service med alla typer av tjänster inom rörmokeri. Kanske är det dags att byta avstängningsventiler? Eller behöver ni hjälp med högtrycksspolning och filmning av avlopp? Våra rörmokare hjälper dig även med bland annat kyl- och panninstallationer samt värme- och pumpservice. Vi tar så klart också hand om större arbeten som stambyte, ombyggnationer och installation av golvvärme.

Vid servicearbeten under dagtid debiterar vi för resa och arbete, samt kostnad för servicebil och tillägg för material. Läs gärna mer om våra priser här på sidan eller kontakta oss för mer information om kostnader och tjänster. Självklart kan du också få akut hjälp av rörmokare via vår jour under kvällar och helger, enligt gällande prislista. Du når vår jourtelefon dygnet runt på nummer 08-449 06 00.

Kontakta oss med en offertförfrågan redan idag. Enklast gör du detta via hemsidan, men det går också bra att ringa eller maila. Välkommen till Rörjouren AB i Stockholm!

Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss an jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor. Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!