avloppsspolning-villa-högtrycksspolning-villa

Högtrycksspolning & Avloppsspolning Villa

Högtrycksspolning, slamsugning, avloppsrensning – Våra certifierade rörmokare och fullutrustade spolbilar i Stockholm är experter på avloppsbesvär i villor

Det är ett trist men viktig fakta att känna till – alla avlopp kommer förr eller senare att proppa igen. Inget avlopp är underhållsfritt! Vi på Rörjouren är experter inom både högtrycksspolning och avloppsspolning för villor, självklart är vi också certifierade rörmokare. Våra spolbilar är fullt utrustade och utför effektivt och snabbt högtrycksspolning och avloppsspolning, det är ett skonsamt sätt för både miljö och rören i din villa.

Vi finns i hela Stockholm och hjälper er både i förebyggande syften och finns tillgängliga som jour dygnet runt. Vår spolbil klarar av både tuffare avloppsproblem och hjälper effektivt till vid kontinuerlig underhållsspolning. Snabb service till konkurrenskraftiga priser – det är Rörjouren. Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Vi erbjuder även serviceavtal till både bostadsrättsföreningar, olika typer av företag och fastighetsägare – ta kontakt med oss så hjälper vi er att skräddarsy ett serviceavtal efter era behov. Vårt mål är att bli er trygga partner, tillgängliga 365 dagar om året med vår professionella hjälp, vi står alltid redo att hjälpa till.

Behöver du akut hjälp ring vår dygnet runt rörmokare och VVS Jour på 08 449 06 00

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade VVS hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Högtrycksspolning – också i förebyggande syfte

Högtrycksspolning är kombinationen av hett vatten med rätt vattentryck – resultatet blir att fett och smuts avlägsnas från rör utan att ta till onödiga kemikalier och riskera skador på stammarna i din villa. För att slippa kostnader vid akuta problem är det även att rekommendera att man genomför avloppsspolning innan ett ordentligt problem inträffar. Vi rekommenderar underhållsspolning för avlopp vart 2–6 år, för stammar i en hel villa vart 5–15 år beroende på stammarnas tillstånd och hur hög användningen av dessa är.

Akuta vattenskador och stopp i avlopp på grund av bristande underhåll blir ofta en kostsam historia. Om olyckan skulle vara framme och ni står där med en vattenläcka eller ett trasigt rör, tveka inte att höra av er till oss. Våra rörmokare kan ge er råd, helt gratis, och står även redo att komma till er om det behövs.

Högtrycksspolning & avloppsspolning – för olika rum i din villa
Några av de vanligaste anledningarna till akut stopp i rören i en villa är matrester som fastnat i rör under diskbänken eller att olämpligt föremål spolats ner i toaletten.

Vanliga områden att utföra högtrycksspolning och avloppsspolning på i villa är:

  • Köket: Spolning av rör och avlopp under diskbänk och vid diskmaskin
  • Badrum: Spolning av rör och avlopp vid handfat, dusch/badkar och toalett
  • Tvättstuga: Spolning av golvbrunn, vask och avlopp för tvättmaskin

Tänk på att även andra ledningar i huset, så som grenledningar som går ut till huvudledningen utanför din villa, kan behöva spolas.

Vanliga tecken på att avloppet i din villa behöver spolas

Om du inte tar tag i problemet i tid riskerar du att behöva utföra både kostsamma och besvärliga reparationer. Några av de vanligaste tecknen man ska vara uppmärksam på:

  • Bubblande avlopp
  • Kluckande ljud
  • Dålig avrinning

Några åtgärder du själv kan ta till för att förhindra stopp i din villa

  • Var snäll mot ditt avlopp i köket, spola inte ner feta oljor och smör
  • Propplösare kan kännas som en snabb fix, men kan även orsaka stora problem
  • Spola inte ner ämnen som bör återvinnas, som byggnadsmaterial och målarfärger
  • I regel ska endast toapapper spolas ner, hushållspapper och pappershanddukar kan orsaka stopp

Läs gärna vår guide om stopp i avloppet här för mer tips och information om stopp i avlopp

Du kan känna dig trygg med Rörjouren

Rörjouren Svenska AB har gamla anor och är idag ett starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Våra ledord är tillgänglighet, trygghet och kompetens – Vi vill erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Vi har löst över 3500 avloppsstopp och erbjuder alltid snabb och effektiv service. Kontakta oss redan idag på info@rorjouren.se eller ring oss på 08 449 06 00. Vi hörs!