installation-luftvärmepump-service

Luftvärmepump Installation & Service

Visste du att ens luftvärmepump kan minska uppvärmningskostnaderna i en fastighet med upp till 55%? Faktum är att luftvärmepumpar erbjuder mycket kostnadseffektiv värme för fastigheter.

Vi på Rörjouren erbjuder effektiv och trygg installation av luftvärmepumpar i er fastighet. Vi har erbjudit förstklassig service i över 30 år runt om i Stockholmsområdet, med tusentals nöjda kunder. När du beställer en luftvärmepump. installation hos Rörjouren så får du den installerad av en kompetent och kunnig tekniker. Om du i dagsläget saknar en luftvärmepump så har vi förmånliga erbjudanden, alternativt så står vi enbart för installationen av luftvärmepumpen. Vi rekommenderar luftvärmepumpar från Nibe.

När antingen service/installation av luftvärmepumpen beställt av oss, så bokar vi in en passande tid för när du vill att vi ska genomföra installationen. Vår tekniker tar med sig det material som behövs och sedan resonerar vi gemensamt vart den bästa placeringen för luftvärmepumpen kan tänkas vara i just er fastighet.

Visste du att en luftvärmepump installation berättigar dig ROT-avdrag som minskar arbetskostnaden med 30%?

Kontakta oss på: 08-449 06 00 eller info@rorjouren.se

Installation

Service

100% Kundnöjdhet

Vad är en luftvärmepump?

En luftvärmepump har flertalet fördelat. Inte nog med att den har en förmåga att både värma och kyla ned ett inomhusklimat, utan den har också möjligheten att rena liften med det filter som luftvärmepumpen har.

Luftvärmepump passar för de flesta hus och består av två delar: en del som placeras inomhus och en del som placeras utomhus. I större hus så finns det också möjlighet att ansluta flertalet inomhusdelar till samma utomhusdel så att värmen/kylan kan distribueras jämnare i fastigheten.

För mindre fastigheter räcker det ofta med en inomhus – och utomhusdel medan det för större fastigheter kan behövas flera värmepumpar.

En vanlig riktlinje är att inomhusdelen ska placeras högt upp och centralt placerad i huset för att värmespridningen ska bli optimalt. Dessutom så är det enkelt att installera en luftvärmepump då det inte behövs borras i varken berg eller mark.

Frågor eller Offert?