Rörmokare, Elektriker & Grävarbeten

Vi erbjuder professionell hjälp med allt inom Avlopp, VVS, El och markarbeten. Via vår dygnet runt jour i Stockholm får du akut hjälp av professionella rörmokare och elektriker 24-timmar om dygnet alla dagar i veckan.

Eftersom vi har all vår kompetens, verktyg och maskiner under ett och samma tak erbjuder vi en bred service oavsett vad problemet gäller och kan erbjuda en komplett lösning för era avlopp och elledningar.

Professionell service

Rörjouren är ditt självklara val för allt inom rör och avlopp. Vi är tillgängliga 24/7, 365 dagar om året för alla typer av rör- och avloppsproblem. Det är aldrig kul när avloppen slammat igen eller det har blivit stopp i toaletten eller diskhon.

Vi på Rörjouren har många års erfarenhet inom branschen och fixar allt som har med dina avlopp och rör att göra. Vi gör det snabbt, effektivt, professionellt och med en tydlig och transparent prisbild!

Vi kan erbjuda högtrycksspolning, rörinspektioner såsom filmning av avlopp samt underhåll av rör och avlopp. Hos Rörjouren finner du alla lösningar under ett och samma tak!

Mark- och grävarbeten

Rörjouren erbjuder utöver VVS- och El-entreprenad även mark- och grävarbeten. Ifall du har ett behov av attl dränera huset, byta serviceledning, framdragning eller nedgrävning utav kablar och fiber, eller ansluta ditt hus mot det kommunala avloppet så kan vi på Rörjouren lösa det.

Vi har många års erfarenhet inom mark-och grävarbeten. Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan när vi arbetar.