rörjouren-rörmokare-stopp-i-avloppet-stopp-i-golvbrunnen

Rörjouren Svenska AB

Rörjouren Svenska AB har gamla anor och vi har som verksamhet strävat efter att erbjuda den bästa rörmokar- och VVS-servicen på marknaden där vi erbjuder ett brett utbud under ett och samma tak. Det är något som vi på Rörjouren är mycket stolta över. Vårt driv att erbjuda den bästa lösningen samt vara lyhörda och öppna för kundens önskemål driver oss framåt och är det som skiljer oss från andra aktörer på marknaden.

Vi erbjuder dig som kund en professionell lösning såväl som ett proffesionellt bemötande. För oss är relationen lika viktig som det praktiska arbetet. Våra erfarna medarbetare och hantverkare är motiverade och utbildas kontinuerligt i ingenjörskonster och metoder för att du alltid ska få det senaste inom installation och reparation.

Förutom rörmokare och VVS-service så erbjuder vi även markarbeten samt Is- och Snörjöning. Vi erbjuder dig som kund ett brett utbud tjänster under ett och samma tak, där alla tjänster håller lika hög proffessionalitet och kvalitét. Vill du veta mer om vår verksamhet kan du höra av dig till oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att få arbeta med dig, och önskar dig varmt välkommen till Rörjouren!

rörmokare-stockholm-rörjouren-2

Vi ser fram emot att få arbeta med dig, och önskar dig varmt välkommen till Rörjouren!

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att på ett effektivt sätt skapa tekniska lösningar inom VVS, högtrycksspolning, el och värmeventilation för våra kunders trygghet, både under dagtid och natt. Våra kunder skall känna sig trygga och övertygade om att när det uppstår ett problem i fastigheten så finns professionell hjälp nära tillhands.

LEDORD

Rörjouren Svenska AB är idag ett starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Våra ledord som vilar på vårt varumärke är tillgänglighet, trygghet och kompetens - kärnvärden som våra anställda och underentreprenörer har som grund för verksamheten.

VISION

Rörjouren Svenska AB's vision är att bli en konkurrenskraftig affärspartner till de marknadsledande företagen i branschen. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen tillgänglig, och detta driver oss framåt att ständigt förbättras och utvecklas.

MILJÖ & SAMHÄLLSANSVAR

Rörjouren arbetar kontinuerligt med att förbättra miljöarbetet i verksamheten. Detta gör vi genom att:
» Vi utbildar och motiverar personalen för att de ska utföra sitt arbete på ett ansvarsfullt och miljöanpassat sätt.
» Vi tar kontinuerligt del av forskning och utveckling inom miljöområdet.
» Vi ställer också höga krav på våra underentreprenörer och leverantörer på de tjänster och produkter de levererar skall uppfylla de uppställda miljöstandarder.