rörmokare-bromma-rörmokare-abrahamsberg

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Rörmokare Bromma

bar

Du som bor i Bromma och behöver en rörmokare omgående kan ringa oss på Rörjouren så hjälper vi dig. Du kan känna dig säker när du anlitar oss då vi har certifierade och auktoriserade rörmokare Bromma dygnet runt. Vi på Rörjouren tar hand om rörjobb, renoveringar, avloppssstopp, installationer och övrig service. Vi ser fram emot att ta hand om din situation i Bromma och Abrahamsberg.

Våra rörmokare är certifierade enligt Säkert Vatten och innehar många års erfarenhet inom VVS-service och rörtjänster. Du som söker en rörmokare idag i Bromma kan ringa oss dygnet runt och mejla oss om ni har funderingar eller söker ett offertförslag. Rörjouren hjälper dig som är privatperson såväl som företagare.

Rörmokare Bromma

Välj en kompetent Rörmokare från Rörjouren

Kontakta oss idag om du behöver en rörmokare i Bromma. Vi har över 40-års erfarenhet inom arbete med rörjour och VVS-service. Du som har fått en rör skada och behöver reparea den kan ringa oss på rörmokare Bromma så hjälper vi dig omgående med det. Missa inte att du kan läsa våra guider och lära dig en hel del om t.ex stopp i badkaret och stopp i toaletten.

Vi ser fram emot att lösa din rörproblem erbjuda förstklassig VVS-service. Ring oss idag så hjälper vi dig med dina frågor. Oavsett om du behöver hjälp med renoveringar, värmepumpsinstallation, avloppsspolning, dränering samt övrig service så kan vi på Rörjouren att hjälpa er.

För oss på Rörjouren så är inga jobb för stora eller för små. Våra rörmokare har under åren slutfört tusentals olika projekt. Våra rörmokare har lång erfarenhet kring VVS-service och våra rörmokare i Bromma och Abrahamsbergs-området erbjuder förstklassig kundservice.

Du gör det rätta valet när du anlitar oss för era behov. Att exempelvis ha ett skadat rör hemma som spruckit eller läcker bör åtgärdas omedelbart innan det blir värre och skapar en större skada. Rörjouren arbetar miljövänligt och ser till att alltid vara med i utvecklingen så att vi erbjuder dem bästa servicen och arbetar enligt senaste rön och best-practice.

Ring oss på: 08-449 06 00

Våra tjänster:

 • VVS-jour Bromma
 • Rörmokare Jour 24/7 Bromma
 • Avloppsservice i Bromma
 • Avloppsrening & Värmepump
 • Rörmokare Bromma jour
 • Mark- och grävarbeten

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Din rörmokare i Bromma

Våra rörmokare i Bromma erbjuder följande tjänster

 • Rörmokare jour 24/7
 • VVS-service i toalett, badrum och kök m.m.
 • Installation av varmvattenberedare
 • VVS-Installation av varmluftspump
 • Spolning av avlopp och rensning
 • Installation av golvvärme

ROT-avdrag

Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

De tjänster vi utför på Rörjouren så kan man använda sig utav ROT-avdraget. Då minskar arbetskostnaden med 30% Läs mer här:

Rörjouren arbetar med värmepumpsinstallationer, mark- och grävarbeten, akuta jourarbeten, avloppservice, högtryckspolning med spolbil, filmning av avlopp och dokumentering, stambyten samt installation och montering.

Rörjouren arbetar både med planerade uppdrag med VVS under ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta och besvärliga VVS-problem i Bromma och Abrahamsberg, 24/7 året om. Ring oss idag!