rörmokare-bromma-rörmokare-abrahamsberg

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Rörmokare Bromma

bar

Du som bor i Bromma och behöver en rörmokare omgående kan ringa oss på Rörjouren så hjälper vi dig. Du kan känna dig säker när du anlitar oss då vi har certifierade och auktoriserade rörmokare Bromma dygnet runt. Vi på Rörjouren tar hand om rörjobb, renoveringar, avloppssstopp, installationer och övrig service. Vi ser fram emot att ta hand om din situation i Bromma och Abrahamsberg.

Våra rörmokare är certifierade enligt Säkert Vatten och innehar många års erfarenhet inom VVS-service och rörtjänster. Du som söker en rörmokare idag i Bromma kan ringa oss dygnet runt och mejla oss om ni har funderingar eller söker ett offertförslag. Rörjouren hjälper dig som är privatperson såväl som företagare.

Rörmokare Bromma

Välj en kompetent Rörmokare från Rörjouren

Kontakta oss idag om du behöver en rörmokare i Bromma. Vi har över 40-års erfarenhet inom arbete med rörjour och VVS-service. Du som har fått en rör skada och behöver reparea den kan ringa oss på rörmokare Bromma så hjälper vi dig omgående med det. Missa inte att du kan läsa våra guider och lära dig en hel del om t.ex stopp i badkaret och stopp i toaletten.

Vi ser fram emot att lösa din rörproblem erbjuda förstklassig VVS-service. Ring oss idag så hjälper vi dig med dina frågor. Oavsett om du behöver hjälp med renoveringar, värmepumpsinstallation, avloppsspolning, dränering samt övrig service så kan vi på Rörjouren att hjälpa er.

För oss på Rörjouren så är inga jobb för stora eller för små. Våra rörmokare har under åren slutfört tusentals olika projekt. Våra rörmokare har lång erfarenhet kring VVS-service och våra rörmokare i Bromma och Abrahamsbergs-området erbjuder förstklassig kundservice.

Du gör det rätta valet när du anlitar oss för era behov. Att exempelvis ha ett skadat rör hemma som spruckit eller läcker bör åtgärdas omedelbart innan det blir värre och skapar en större skada. Rörjouren arbetar miljövänligt och ser till att alltid vara med i utvecklingen så att vi erbjuder dem bästa servicen och arbetar enligt senaste rön och best-practice.

Ring oss på: 08-449 06 00

Så väljer du en bra rörmokare:

En bra rörmokare är professionell och har kompetens och erfarenhet inom VVS och avloppssystem. Så här väljer du en bra rörmokare:

 1. Kvalifikationer och erfarenhet: En bra rörmokare ska ha rätt utbildning och erfarenhet inom VVS och avloppssystem.
 2. Punktlig och pålitlig: Rörmokaren ska vara punktlig och pålitlig och dyka upp på avtalad tid.
 3. Kundservice: En professionell rörmokare ska också ha god kundservice och vara villig att svara på frågor och ge råd.
 4. Prissättning: En bra rörmokare ska erbjuda rimliga priser och ge tydlig information om kostnaderna.
 5. Garanti: Firman ska erbjuda garanti på sitt arbete och vara villig att korrigera eventuella problem som uppstår efter att arbetet har slutförts.
 6. Tillgänglighet: En bra rörmokare ska vara tillgänglig för akuta problem och nödsituationer.

Att hitta en bra rörmokare i Bromma kan vara svårt, men genom att undersöka och jämföra olika alternativ kan du hitta en rörmokare som passar dina behov och budget.

Varför Rörjouren?

Välkommen till Rörjouren Svenska AB - där erfarenhet och kvalitet är våra ledord! Vi är stolta över vår långa historia och vårt mål har alltid varit att erbjuda den absolut bästa rörmokar- och VVS-servicen på marknaden. Vi har ett brett utbud av tjänster, allt under ett och samma tak. Vår unika kombination av kompetens och service gör oss till det självklara valet för dig som söker den bästa lösningen för ditt VVS-problem.

Vi på Rörjouren är passionerade och drivna av att hitta den perfekta lösningen för varje enskild kund. Vi är öppna och lyhörda för dina önskemål och erbjuder alltid det mest professionella bemötandet. För oss är kundrelationen lika viktig som det praktiska arbetet.

Våra erfarna medarbetare och hantverkare utbildas kontinuerligt för att säkerställa att vi alltid är på toppen av vårt ingenjörskunnande och att vi alltid använder de senaste metoderna för installation och reparation. Du kan lita på att vi alltid har en professionell lösning för ditt problem och att vi levererar det med en personlig touch.

Välj Rörjouren Svenska AB för att få den bästa rörmokar- och VVS-servicen på marknaden - vi ser fram emot att hjälpa dig!

Våra tjänster:

 • VVS-jour Bromma
 • Rörmokare Jour 24/7 Bromma
 • Avloppsservice i Bromma
 • Avloppsrening & Värmepump
 • Rörmokare Bromma jour
 • Mark- och grävarbeten

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Din rörmokare i Bromma

Våra rörmokare i Bromma erbjuder följande tjänster

 • Rörmokare jour 24/7
 • VVS-service i toalett, badrum och kök m.m.
 • Installation av varmvattenberedare
 • VVS-Installation av varmluftspump
 • Spolning av avlopp och rensning
 • Installation av golvvärme

ROT-avdrag

Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

De tjänster vi utför på Rörjouren så kan man använda sig utav ROT-avdraget. Då minskar arbetskostnaden med 30% Läs mer här:

Rörjouren arbetar med värmepumpsinstallationer, mark- och grävarbeten, akuta jourarbeten, avloppservice, högtryckspolning med spolbil, filmning av avlopp och dokumentering, stambyten samt installation och montering.

Rörjouren arbetar både med planerade uppdrag med VVS under ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta och besvärliga VVS-problem i Bromma och Abrahamsberg, 24/7 året om. Ring oss idag!

Fördelar med en bra rörmokare

Att ha tillgång till en pålitlig och erfaren rörmokare kan ha flera fördelar för ditt hem och din plånbok. Här är några fördelar med att anlita en bra rörmokare:

 1. Expertis: En erfaren rörmokare har kunskap och erfarenhet av att lösa alla typer av rörsystemproblem, inklusive stopp i toaletten, läckande rör och avloppsproblem. Genom att anlita en expert kan du vara säker på att problemet löses på ett säkert och effektivt sätt.
 2. Tidsbesparing: Att försöka lösa rörsystemproblem själv kan vara tidskrävande och frustrerande, särskilt om du inte har erfarenhet eller rätt verktyg. Att anlita en professionell rörmokare kan spara dig tid och ge dig frihet att fokusera på andra saker.
 3. Kostnadseffektivitet: Att anlita en rörmokare kan verka dyrt, men det kan faktiskt vara kostnadseffektivt i längden. Genom att anlita en expert kan problemet lösas på ett korrekt sätt och minska risken för framtida problem, vilket kan spara dig pengar på lång sikt.
 4. Garanti: En bra rörmokare ger vanligtvis garanti på sitt arbete, vilket ger dig trygghet i att problemet kommer att åtgärdas på rätt sätt och att om problemet återkommer kommer det att åtgärdas kostnadsfritt.
 5. Rådgivning: En kvalificerad rörmokare kan ge dig råd och tips för att förebygga framtida problem med ditt rörsystem, vilket kan spara dig tid och pengar i framtiden.