Rörmokare Danderyd

Rörjouren tar hand om alla sorts akuta arbeten för dig som söker rörmokare i Danderyd. Vi tar hand om alla arbeten såsom lätta renoveringar, avloppstopp, rör-läckage, samt mycket annat inom VVS-service och rörmokeri. Vi hjälper privatpersoner såväl som verksamheter runtom i Danderyd och Stockholmsområdet, bland annat fastighetsägare samt alla möjliga företag och organisationer. Kontakta oss på Rörjouren så är våra rörmokare i Danderyd på plats för att hjälpa er på omgående.

 Ring Rörjouren idag så är våra rörmokare på plats i Danderyd för att hjälpa dig!    08-449 06 00

Vi på Rörjouren har flera års erfarenhet och har arbetat med alla möjliga VVS-relaterade problem, akuta både besvär såväl som underhålls-arbeten. Inget arbete är för komplicerat eller stort för oss, och vi hjälper gärna till. Kontakta oss idag för en säker och trygg rörmokare i Danderyd och VVS-montör!

Ring oss på: 08-449 06 00

Vi på utför bland annat:

 • Avloppsspolning
 • Rörmokare Jour
 • VVS-service
 • Avloppsservice
 • Arbete med VVS-reparationer
rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Behöver du akut hjälp? Vi har Jour 24/7

Det kan hända när som helst på året. Plötsligt fungerar inte badkaret som det ska, eller så spolar inte toaletten som den ska eller har fått ett kraftigt stopp. Detta kan bero på problem som dåligt underhållna rör, men också för att beläggningar långsamt har byggs på genom åren. Rörjouren kan lösa alla dina akuta problem kring VVS-tjänster och rörmokeri året om 24/7! Våra rörmokare stockholm erbjuder konkurrenskraftiga priser och erhåller gedigna arbetare. Hör av er till oss idag på Rörjouren för en offert och mer information.

Rörjourens VVS Tjänster Danderyd

Rörjouren har flera år av erfarenhet inom VVS-arbeten. Bland annat erbjuder vi följande tjänster:

 • Jour dygnet runt i Danderyd
 • VVS-service i kök samt badrum m.m.
 • Installation av varmvattenberedare
 • Installation av varmluftspump
 • VVS-service och installation av WC, diskmaskin, tvättmaskin
 • Arbeten inom golvvärme

Kontakta Rörjouren idag: 08-449 06 00

Ta vara på ditt Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

Vi på Rörjouren utför tjänster där ni har användning utav ert ROT-avdrag. På så vis dras arbetskostnaden ner med 30% Läs mer här.

Rörmokare Danderyd. Akut hjälp med avloppsrensning?

Har du fått besvär med avloppet i Danderyd? Stopp i avlopp har hänt oss alla nån gång, och måste åtgärdas omedelbart. Detta kan bero på att någon slags avlagring har skapats och byggts upp i rören, vilket gör att vattnet inte rinner som det ska. Om du märker att det börjar bubbla från handfatet, eller att duschen, vasken eller toaletten fungerar trögt eller börjar lukta illa, då är det dags för en avloppsrensning. Våra duktiga och gedigna rörmokare i Danderyd kommer att hjälpa er med detta, samt liknande vvs-tjänster.

Vattenläckor? Jour 24/7, dygnet runt VVS-service.

Rörmokare Danderyd - Vi på Rörjouren står till tjänst! Vi kommer att hjälpa er kring arbeten som vattenläckor, rörskador, installation av värmepumpar och mycket mera som kräver erfarna rörmokare i Danderyd. Kontakta oss om ni har frågor så hjälper vi gärna er.

Ring Rörjouren idag, din rörmokare i Danderyd
08-449 06 00

Rörmokare Danderyd

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

Rörmokare Danderyd
Rörmokare Danderyd