rörmokare-globen

Rörmokare Globen


Vi på Rörjouren erbjuder rörmokare i Globen som kan erbjuda professionell VVS-service, montering och rörhantering samt spolning. Vi har över 30-års erfarenhet av att erbjuda våra tjänster och rörmokare i Globen. Vi är tillgängliga dygnet runt och kan erbjuda rörjour, spolbil samt akut jour som är tillgänglig hela dygnet – 365 dagar om året.

Oavsett om du har råkat ut för stopp i avloppet, läckande rör, behöver hjälp med installation och montering så är våra rörmokare i Globen ett självklart val.

Vi har också behöriga elektriker som kan hjälpa till med övriga lösningar. Genom åren har vi haft 1 000-tals kunder runt om i Stockholm. För oss är ett kvalitativt utfört arbete och kundservice absolut högsta prioritet. Ring oss idag om du har några funderingar eller frågor inom rörjour och VVS-service och tjänster. Vi kommer att besvara dina frågor och erbjuda er kunnig rådgivning och högsta möjliga service.

Ring oss på: 08-449 06 00

rörmokare-södermalm-rör

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Ring oss på Rörjouren om du är i behov av en rörmokare Globen

Det är aldrig kul när det uppkommer problem med avlopp. Tar man inte hand om sina avlopp kontinuerligt med t.ex. avloppsspolning så kan det uppstå allvarliga problem. Om man misstänker att ett stopp i avloppet har uppkommit eller det läcker ut dålig luft så kan det vara läge att kontakta rörmokare. Vi har dessutom profesionell video- och mätutrustning som möjliggör att vi kan se avloppens hälsa och status innan vi gör större ingripanden. Våra rörmokaren i Globen och Johanneshov är snabbt på plats för att undersöka er specifika situation. Vi erbjuder våra Rör- och VVS-tjänster i Globen-området och ser fram emot att träffa er som bor i Globen och Johanneshov för att lösa era problem direkt. Att ha skadade rör hemma är definitivt något som ska tas med allvar, särskilt om de läcker eller uppvisar sprickor. Om dessa problem inte tas om hand om direkt så kan de leda till större skador. Tveka inte att höra av dig idag!

Vi på rörjouren Globen utför:

  • Spolning av avlopp i Globen
  • Jourarbete 24/7
  • VVS-service
  • Avloppsservice & Avloppsrensning
  • Installationer
  • Installera tvättmasksin
  • Byta varmvattenberedare
  • VVS-service och jour
  • Installera värmepump

Glöm inte Rotavdraget - 30% lägre arbetskostnad för privatpersoner.

Våra rörmokare erbjuder service runt Globen dygnet runt! Våra behöriga rörmokare Globen innehar mångårig erfarenhet och löst tusentals situationer genom åren. Rörjouren Globen har behöriga och utbildare rörmokare i Globen och Johanneshov som arbetar dygnet runt med stor erfarenhet inom rörjour och VVS-service samt montering. För oss så är inga jobb för stora eller för små. Rörjouren tar hand om alla uppdrag inom rörjour och VVS-tjänster för både företag och privatpersoner. Vi på Rörjouren har hundratals nöjda kunder runt om i Stockholm . Tveka inte att höra av dig till oss på rörjouren så kommer vi att hjälpa dig i Globen.

Vi på Rörjouren erbjuder också Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

Visste du att med ROT-avdraget så minskar arbetskostnaden med 30%?

Läs mer här: