rörmokare-hägersten-hägerstensåsen

Rörmokare Hägersten- Rör, VVS & Avlopp

Är du i behov av en professionell rörmokare i Hägersten? Rörjouren Hägersten tar hand om alla typer av VVS-Service och uppdrag i Hägersten. Våra rörmokare är tillgängliga dygnet runt för att lösa problem som inkluderar allt från stopp i avlopp, rörinspektioner, spolning och läckage samt byten av VVS-utrustning. När du kontaktar våra rörmokare i Hägersten så kan du känna dig i goda händer och vi hjälper dig som är fastighetsägare, företag och privatperson.

professionellt

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

 Kontakta oss idag för rådgivning och kostnadsfri offert! 08-449 06 00

Vi på Rörjouren är ett medlemmer i säkert vatten och har i över 30 år arbetar med rörservice, gräv och elarbeten. Oavsett om du råkat ut för avloppsstopp, läckage, rörskador, trasiga kranar, byten av VVS- och VA-utrustning så finns vi på Rörjouren där för dig. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vår service erbjuder vi dygnet runt i hela Hägersten. Kontakta oss gärna idag för kostnadsfri rådgivning så kan vi komma med förslag på vilken lösning som bäst skulle passa för just er situation.

Rörmokare tel: 08-449 06 00

Vi på rörjouren Hägersten utför:

 • Avloppspolning
 • Rörmokare Jour
 • VVS-service
 • Avloppsservice
 • Arbete med VVS-reparationer

Akut jour när du behöver det!

Ibland kan man råka ut för en akut situation. Kranar och rörledningar läcker och det finns en risk att det uppkommer skador i fastigheten. I sådana lägen är det avgörande att snabbt höra av sig till en rörmokare för assistans. Rörjourens Rörmokare i Hägersten är snabbt på plats med rätt utrustning och kompetens för att lösa de flesta situationer. Vi har genom åren erbjudit jourservice för tusentals kunder.

Skonsam rörinspektion med filmning
I vissa situationer så räcker det utmärkt med att använda spolbil och med högt tryck spola bort ett stopp, medans det i andra fall är överlägset bättre att först filma avloppet för att förstå situationen innan man börjar med en lösning. Vi kan då skonsamt filma avloppet.

Rörjourens VVS Tjänster Hägerstensåsen

Rörjouren Hägersten erbjuder bland annat följande tjänster:

 • Rörmokare jour dygnet runt på Hägersten
 • VVS-service i kök,  badrum m.m.
 • Installation av varmvattenberedare och pumpar
 • Rörinspektion
 • Mark- och grävarbeten
 • Elinstalltioner och elarbeten

Kontakta rörjouren idag: 08-449 06 00

Rörmokare Hägersten & VVS Hägersten

Vi på Rörjouren är noga med att skapa en bra relation till våra kunder. Vi strävar efter att med tydlig och transparent kommunikation rådde kund och sedan komma med en prisvärd och effektiv lösning på situationen. Det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg.

Våra rörmokare i Hägersten kan erbjuda hjälp med det mesta såsom små renoveringar med byten av vattenkranar, WC-stol och rörledningar till större  badrumsrenoveringar. Dessutom kan vi erbjuda installation av värmepannor och pumpar. Glöm inte bort att kika på våra schyssta erbjudanden.

Missa inte Rot-avdraget - 30% lägre arbetskostnad

Vi på Rörjouren utför tjänster där ni som kund kan nyttja ROT-avdraget. På så vis minskar arbetskostnaden med 30%

Läs mer här: