rörmokare-jakobsberg

Rörmokare Jakobsberg & Järfälla

Rörjouren hjälper dig som bor i Jakobsberg och har behov av rörmokare eller VVS-service. Våra professionella och erfarna rörmokare i Jakobsberg kan erbjuda felsökning, montering, spolning och installationer. Oavsett om du är privatperson eller företag så kan vi på Rörjouren vara dig behjälplig. Våra rörmokare i Jakobsberg har mångårig kompetens och vi har servat tusentals kunder genom åren.

Vanliga tjänster vi erbjuder är rörservice, grävarbeten, värmepumpsinstallationer, avloppsstopp, spolning av avlopp, filmning av avlopp samt diverse renoveringar. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på Rörjouren för rådgivning.

Rörjouren arbetar både med planerade uppdrag med VVS på ordinarie arbetstid och Rörjour för mer akuta VVS-problem. Vår service finns tillgänglig 24/7 året om. Ring oss idag!

 

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

 Rörjouren Jakobsberg erbjuder jour dygnet runt  08-449 06 00

Kontakta oss på Rörjouren idag om du behöver en rörmokare i Jakobsberg. Rörjouren har över 30 års erfarenhet inom VVS-service, rörmokare och grävarbeten. Rörjouren har hjälpt tusentals kunder runt om Stockholm genom åren. Har du skadat rör hemma i Jakobsberg så ska du ringa oss omgående så hjälper vi dig på plats.

Om du märker av dålig lukt eller att avloppet låter konstigt så kan det vara läge att snabbt eftersöka hjälp. Att vänta kan ofta leda till långtgående konsekvenser. Då är det ofta bäst att rådgöra med en rörmokare för vilka lösningsmetoder som skulle passa bäst. Med hjälp av filmutrustning kan vi snabbt felsöka problemet utan att behöva gräva upp marken eller kaklet.

Med våra effektiva spolbilar kan vi dessutom skonsamt spola avloppen så de fungerar som nya. Det är ett mycket kostnadseffektivt och smidigt sätt att underhålla avloppen samt lösa upp avloppsstopp.

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörjouren Jakobsberg utför följande arbete:

  • VVS-jour Jakobsberg
  • Rörmokare Jour 24/7
  • Avloppsservice i
  • Avloppsrening & Värmepump
  • Rörmokare Bromma jour