rörmokare-kunghsolmen-vvs

Rörmokare Kungsholmen - VVS & Jour

bar

Rörjouren är det självklara valet när det kommer till att hitta en kompetent Rörmokare på Kungsholmen. Anställer du oss kan du förvänta dig rörmokeri- och VVS service av högsta kvalitet - under dygnets alla timmar. Vår service är tillgänglig för privatpersoner och företag.

Vi är glada och stolta över våra kunniga och välutbildade rörmokare. Genom åren har vi erbjudit service till tusentals kunder. Rörjouren på Kungsholmen finns där för dig som har behov av renoveringar, akuta VVS-problem, spolning av avlopp, rörservice och underhåll. Vanliga uppdrag innefattar att lösa stopp i avlopp, byta blandare, vattenläckage och diverse installationer. Tveka inte att kontakta oss om du söker en Rörmokare på Kungsholmen!

Vasastan

Rörmokare i Vasastan.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Vi är snabbt på plats!

Vi på Rörjouren Kungsholmen finns där för er året om, dygnet runt. Våra duktiga rörmokare ser till att lösa era problem smidigt och effektivt, vanligen inom 45-60 minuter, och vi strävar alltid att vara på plats snabbt. Du ska kunna känna dig trygg och i säkra händer när du kontaktar oss på Rörjouren.

Då vi ofta utför arbeten på Kungsholmen, så kan du räkna med snabb och effektiv service. Ring oss eller boka in en tid med oss idag.

Ring oss på: 08-449 06 00

rörmokare-kungsholmen-rör

Professionella

Auktoriserade Rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Jour 24/7

Våra Rörmokare Kungsholmen är tillgängliga 24-timmar om dygnet.

Tryggt & Säkert

VI har över 30 års erfarenhet som rörmokare.

Har du råkat ut för avlopsstopp?

Börjar det lukta konstigt i avloppet eller låter det annorlunda? Då kan det vara dags för avloppsrensning. Periodisk och ordentlig avloppsrensning kan vara helt avgörande för att säkerställa avloppets hälsa och korrekta funktion. Med toppmoderna verktyg och hjälpmedel löser vi stopp i avlopp, köket eller toaletten.

Våra kunniga rörmokare har lång erfarenhet gällande avloppsservice, avloppsrensning och rörinspektion. Dessutom erbjuder vi tjänster till såväl bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

Kungsholmen VVS-service och rörjour dygnet runt

Rörjouren erbjuder ett brett tjänsteutbud. Vi erbjuder det mesta som har med VVS, rörjour, grävarbeten och VA att göra.

Till våra kunder i Kungsholmen erbjuder vi bland annat följande tjänster:

  • Tjänster inom rörmokeri och VSS, dygnet runt på Kungsholmen.
  • Montering, installation samt reparation av blandare.
  • Service av värmepumpar och installation.
  • Installation och service av Golvvärme.
  • Rensning i avlopp, kök och toalett.
  • Service inom VVS installationer i badrum, kök och tvättstuga.

Våra auktoriserade rörmokare kommer att se till att arbetet blir gjort på korrekt sätt. Vi på Rörjouren i Kungsholmen följer riktlinjerna för säkra installationer, renoveringar och reparationer.

Spara 30% på arbetskostnaden genom ROT-avdrag.

Vi på Rörjouren Kungsholmen erbjuder ROT-avdrag så att du kan spara upp till en viss procent av arbetskostnaden. Ifall du söker Rörmokare i Kungsholmen så kommer vi att ansöka om rotavdraget för dig. Du kan läsa mer om riktlinjerna under våra allmänna villkor. Hör av dig till oss så ordnar vi en kostnadsfri offert.

rorjouren-jour-rormokare-i-stockholm-elektriker-markarbeten-gravarbeten-vvs-stopp i avloppet-akut rörmokare
offert-rorjouren-markarbeten-vvs-och-elektriker-rörmokare-stopp i avloppet
rorjouren-villkor-och-priser för tjänster-erbjudanden och akut jour