rörmokare lidingö

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Rörmokare Lidingö


Rörjouren är ett professionellt VVS- och rörmokari företag som jobbar dygnet runt i hela Stockholms län. Våra auktoriserade rörmokare har både lång och bred erfarenhet inom rörjour, filmning av avlopp, renoveringar, installationer och VVS-arbeten.

Vi på Rörjouren kan hjälpa dig med skadade rörledningar och stopp i avloppen, spolning av avlopp samt åtgärdande av rörläckage. Dessutom så arbetar våra rörmokare i Lidingö med installation av värmepumpar samt mark- och grävarbeten.

Kontakta oss på Rörjouren idag så är våra duktiga rörmokare hos dig inom kort för att ta hand om din situation.

Ring oss på: 08-449 06 00

 

rörmokare lidingö

VVS-service & Jour Lidingö

Vi på Rörjouren har arbetat med VVS-service i många år. Vi har varit verksamma i över 30 år och hjälpt tusentals privatpersoner och företag runt om i Stockholm. Vi är måna om att erbjuda kvalitativ service till förmånliga priser. En fördel med att anlita oss på Rörjouren är att du får bred expertis in-house. Det gör att vi i mycket liten grad är beroende av underentreprenörer. Rörjouren har lång erfarenhet inom rörjour och VVS-tjänster i Stockholm och har samlat på sig en hel del erfarenhet som gör att vi kan avhjälpa dig oavsett situation. Vi på Rörjouren ser inga arbeten som för stora eller för små och vi arbetar för privatpersoner, företag och organisationer.

Läs våra guider för snabba lösningar på mindre problem

Ibland råkar man ut för mindre problem som i vissa fall kan åtgärdas helt utan en rörmokare. Vi på Rörjouren har skapat en serie med tips och guider för hur du kan lösa stopp i avloppen.

Ring oss på: 08-449 06 00

 

professionellt

Professionellt

Certifierade Rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour

Jour som är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Jourhavande Rörmokare på Lidingö när du behöver

Vi på Rörjouren är snabba med att dels anlända till våra kunder men också erbjuda förstklassig service. Att vara i en situation med rör hemma som läcker är absolut det sista man vill råka ut för. Vid dessa situationer är det avgörande att få professionell hjälp omgående för att undvika att större problem skapas och leder till fuktskador och mögel.

Våra rörmokare Lidingö är tillgängliga dygnet runt och kan komma till dig dig inom kort för att lösa dina akuta problem. Vi på Rörjouren Lidingö hjälper privatpersoner, företag, föreningar, idrottshallar och mycket mera.

Ring oss på: 08-449 06 00

Avloppsstopp, Filmning & Spolning

Har du fått stopp i toaletten hemma i Lidingö, eller stopp i golvbrunnen? Kanske märker du att det inte går och spola som vanligt, och att du inte lyckas lösa problemet på egen hand. Då är det läge att ringa oss rörmokare omgående. Att man får stopp i toaletten eller stopp i duschen är ganska vanligt, det kan vara allt från smuts, fett plast, hår, och annat som finns i duschen och som sedan har hamnat i golvbrunnen eller toaletten och därmed orsakat stopp. Våra rörmokare  Lidingö kommer att rensa din toalett, golvbrunn och stammar. Med hjälp av modern teknisk utrustning så kan vi filma avloppen för att avgöra rörens kvalitet och tillstånd.

Vi på Rörjouren kan med hjälp av spolbil och filmutrustning snabbt diagnosticera problemet för att snabbt, skonsamt och kostnadseffektivt lösa stoppet. Ring oss idag så är våra rörmokare snabbt på plats för att hjälpa er.