rörmokare-liljeholmen

Rörmokare Liljeholmen - VVS & Jour 24/7

Vi på Rörjouren Liljeholmen erbjuder professionell och auktoriserade rörmokare som hjälper er oavsett situation. Vi har arbetat i över 30 år och hjälpt tusentals kunder i hela Stockholm. Oavsett om du behöver hjälp med att lösa ett stopp i avlopp, filming av avlopp, VVS-service och installation eller större rörarbeten och inspektioner så kan vi på Rörjouren hjälpa er.

Våra rörmokare Liljeholmen är snabbt på plats och erbjuder jour service dygnet runt. Vi är måna om att erbjuda våra kunder högst möjliga servicegrad och ett trevligt bemötande. Tveka inte att höra av er till oss på Rörjouren så återkommer vi med en offert och förslag på lösning.

Vårt tjänsteutbud:

Rörjouren har arbetat inom rörjour och VVS-service i över 30 år i Stockholm och har erfarna rörmokare i Liljeholmen som kan utföra alls typer av arbete inom rörjour och VVS-service. Våra auktoriserade rörmokare i Liljeholmen kommer att hjälpa dig med att reparera rör skador, rörläckage, stopp i avloppet, stopp i toaletten samt annat renoveringar som behövs.

Kontakta oss idag för att komma i kontakt med en säker och trygg rörmokare och VVS-montör i Liljeholmen!

Ring oss på: 08-449 06 00

Våra rörmokare i Liljeholmen kan:

  • Spolning & Avloppsrensning
  • Rörmokare Jour
  • VVS-hjälp
  • Installationer
  • Service & rekond

Professionellt

Certifierade Rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Jour dygnet runt

Jour som är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

 Tveka inte att kontakta Rörjouren Liljeholmen vid frågor! 08-449 06 00

Avloppsstopp & Rörmokare Liljeholmen

Behöver du hjälp med avloppsrensning i Liljeholmen?

Rinner inte vattnet ner som det ska i toaletten, känner du att det börjar blir stopp i toaletten och kan inte åtgärda det själv? Kontakta oss på Rörjouren nu så hjälper våra rörmokare i Liljeholmen dig med dina akuta rör- och VVS-problem. Det kan vara allt från smuts, fett, hår, plast, och annat som vi brukar använda i badrummet som kan ha fastnat i toaletten, golvbrunnen eller zinken. Rörjourens Rörmokare i Liljeholmen kommer hjälpa er med avloppsstoppet och rensa avloppen samt bistå er med råd och information för att undvika att detsamma händer längre fram. Vill du lära dig mer om avloppsstopp så kan du Läsa våra guider.

Rörjouren kan med hjälp av spolbil och filmutrustning snabbt diagnosticera problemet för att snabbt, skonsamt och kostnadseffektivt lösa stoppet. Det är viktigt att avloppsstopp snabbt åtgärdas för att undvika större rörskador och problem.