rörmokare-östermalm-gärdet-rörmjouren

Rörmokare Östermalm & VVS

Behöver du en rörmokare på Östermalm? Vi tar oss an alla sorts vvs-arbeten på östermalm, vare sig du har problem med avloppet, droppande kran, har problem med elen eller stopp i toaletten.

Vår erfarenhet stäcker sig över 30 år, och våra rörmokare på Östermalm är alltid ett snabbt samtal ifrån då vårt läge är mycket centralt.

Vi erbjuder vvs-service till alla, både privatpersoner och företagsverksamheter. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ring oss: 08-449 06 00

rörmokare-östermalm-rör

Östermalm

Service på hela Östermalm.

Avloppspolning

Vi spolar avloppet helt rent.

2 000 kunder/år

Vi hjälper företag och privatpersoner.

Miljövänliga metoder

Insatser för minskat klimatavtryck.

Oavsett vilken anledning som du behöver en rörmokare i Östermalm har vi svaret. Rörjouren har sett det mesta, och strävar alltid mot att erbjuda den bästa vvs och rörmokar-servicen. Vår personal har många år med erfarenhet under bältet, och när du ringer oss kan du vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Det finns inget som vi inte har sett förut, och är övertygade om att vi kan erbjuda dig som behöver rörmokare i Östermalm precis vad du söker.

professionellt

Professionella

Auktoriserade Rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Jour

Vi finns här för dig 24/7, 365 dagar om året.

Tryggt & Säkert

Mångfald med erfarenhet och auktoriserad personal.

Rörmokare Östermalm - Tillgängliga dygnet runt

Söker du akut hjälp? Rörjouren erbjuder jour som är tillgänglig 24/7, och vi är snabbt på plats och fixar alla dina problem, stora som små. Vi kommer tillsammans med dig att söka upp problemet, och sedan smidigt vidta dem åtgärder som krävs för att allt ska fungera igen. Då vi har över 30 års erfarenhet inom vvs-service kan du känna dig trygg och i goda händer, och veta att allt jobb utförs utav auktoriserade och professionella rörmokare. Ring eller maila oss idag så återkommer vårt team direkt.

Rörjouren Östermalm

Vi på rörjouren erbjuder våra kunder kvalificerade service och tjänster på Östermalm. Du som behöver en rörmokare en VVS-montör kan alltid ringa oss dygnet runt för bra service och väl organiserad arbete. Våra rörmokare har arbetat med flera hundratals av olika projekt inom rörjour och VVS-tjänster. Om du har fått akuta problem i Östermalm och behöver en rörmokare som ska ta hand om din skadade rör som läcker så kan du alltid kontakta oss på rörjouren så är vi där inom 45 minuter för att hjälpa dig med dina problem.

Den service vi erbjuder:

Rörjouren Östermalm utför följande arbete:

 • VVS-service på Östermalm
 • Rörmokare Jour Östermalm
 • Avloppsservice Östermalm
 • Avloppspolning & Stopp i toaletten
 • Felsökningar och VVS-reparationer
 • Grävarbete och värmepumpsinstallation

Rörjouren erbjuder VVS-service och rörjour dygnet runt i Östermalm

Du som bor i Östermalm området kan alltid ringa oss om du behöver hjälp med dina akuta besvär. Rörjouren arbetar dygnet runt i Stockholm området och hjälper och löser dina problem omgående. Vi har arbetserfarenhet i över 30 år och har certifierade rörmokare i Stockholm. Rörjouren hjälper dig som företagare i Östermalm och när området. Du som har fått stopp i avloppet eller stopp i toaletten, stopp i golvbrunnen.

Rörjouren arbetar dygnet runt i Stockholm och Östermalm. Ring oss idag så är våra rörmokare på plats inom 45 minuter.

Glöm inte ROT-avdraget:

Rot-avdraget är en skattereduktion som infördes i Sverige 2009 för att stimulera till renovering och underhåll av bostäder. Rot-avdraget kan användas för arbetskostnaden vid renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av en bostad eller fritidsbostad. Avdraget innebär att du som privatperson kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden, med ett maximalt belopp som du kan läsa mer om på skatteverkets hemsida. Detta gäller för arbete som utförs av en auktoriserad eller godkänd entreprenör. Rot-avdraget kan göras direkt vid faktureringen och du behöver inte vänta till deklarationen för att dra av beloppet. Rot-avdraget är ett sätt att göra det mer överkomligt för privatpersoner att utföra renoveringar och samtidigt främja bygg- och renoveringsbranschen.

Fördelar med Rörjouren

Nedan kan du läsa om fördelarna med att anlita Rörjouren, en professionell rörfirma som är känd för sin höga kvalitet och pålitliga service:

 1. Erfarenhet och kompetens: Rörjourens rörmokare har lång erfarenhet och hög kompetens inom rörmokeri. Det betyder att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera alla typer av rörproblem. De är välutbildade och uppdaterade om de senaste teknikerna och verktygen för att effektivt lösa problemet.
 2. Snabb service: Rörjouren är känd för sin snabba och tillförlitliga service. När du kontaktar dem skickar de snabbt en erfaren rörmokare till din plats för att undersöka och åtgärda problemet så snabbt som möjligt. De har också en 24-timmars akutjour för akuta problem som kan uppstå under natten eller helgen.
 3. Kvalitetsarbete: Rörjouren använder endast högkvalitativa material och verktyg när de arbetar på ditt projekt. De ser till att jobbet görs på ett professionellt sätt och att du får en långvarig lösning på ditt problem.
 4. Konkurrenskraftiga priser: Rörjouren erbjuder sina tjänster till konkurrenskraftiga priser som passar din budget. De ger också en tydlig uppskattning av kostnaderna innan arbetet påbörjas så att du vet vad du kan förvänta dig.
 5. Kundnöjdhet: Rörjouren sätter alltid kundnöjdhet i första hand. De arbetar hårt för att se till att du är nöjd med deras tjänster och att du har fått en lösning på ditt problem.
rorjouren-jour-rormokare-i-stockholm-elektriker-markarbeten-gravarbeten-vvs-stopp i avloppet-akut rörmokare
offert-rorjouren-markarbeten-vvs-och-elektriker-rörmokare-stopp i avloppet
rorjouren-villkor-och-priser för tjänster-erbjudanden och akut jour