VVS & Rörmokare Södermalm

Bor du i Stockholm och söker efter en rörmokare Södermalm? Vi på Rörjouren åtar oss alla olika typer av VVS- och rörmokareuppdrag på Södermalm situationer Våra rörmokare finns tillgängliga dygnet runt och kan hjälpa er med allt i från enklare läckage, renoveringar, avloppsstopp, montering, spolning och jourärenden.

Alla kunder är viktiga för oss och vi hjälper dig som privatperson, företag eller fastighetsägare.

Vi har valt att inrikta vår verksamhet på Södermalm eftersom våra rörmokare snabbt kan vara på plats och erbjuda er service dygnet runt.

rörmokare södermalm

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

 Våra Rörmokare på Södermalm är snabbt på plats! 08-449 06 00

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare

Service 24/7

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har många över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Behöver du akut hjälp?

Är du i akut behov av en rörmokare på söder? Vi på Rörjouren är tillgängliga dygnet runt och hjälper er med stort som smått. Vår jour är tillgänglig 24-timmar om dygnet och vi är på plats snabbt tack vare vårt centrala läge.

Oavsett om problemet gäller avloppstopp, droppande kranar, vattenläckage, vattenskador eller VVS-service så finns vi där för dig! Dessutom erbjuder vi ett konkurrenskraftigt pris så att du känner dig trygg.

Vi tycker att en bra rörmokare ska erbjuda ett bra pris och det är precis det vi gör! Kontakta oss för mer information eller offert.

Våra tjänster:

Vi på Rörjouren har lång erfarenhet med att jobba på Södermalm. Som VVS Företag på södermalm så kan vi erbjuda följande tjänster:

  • Rörmokare jour 24/7 på Södermalm
  • VVS-service i badrum och kök m.m.
  • VVS-Installation av varmluftspump
  • Installation av WC, Diskmaskin, Tvättmaskin
  • Installation av golvvärme

Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

De tjänster vi utför på Rörjouren så kan man använda sig utav ROT-avdraget. Då minskar arbetskostnaden med 30% Läs mer här:

Rörmokare Södermalm & VVS-tjänster

Våra Rörmokare Södermalm erbjuder service dygnet runt och ser inga jobb som för stora eller för små. Vi är snabba, serviceminded och arbetar i hela Stockholms innerstad. Vi hjälper kunder av olika slag såsom privatpersoner, bostadsförmedlingar, företag och myndigheter.

Kontakta oss ifall ni har fått stopp i avloppet, eller om det dags och byta blandare, samt stora renoveringar i bad och kök. Vi på rörjouren har flertal nöjda kunder på Södermalm där vi har erbjudit dem bra prisvärda service inom rörjour och VVS-tjänster och fått bra relation till våra kunder på Södermalm. Dem flesta av våra kunder återkommer alltid till oss och det glädjer oss att få erbjuda dem det service som dem behöver dygnet runt kring rörjour Södermalm. Kontakta oss idag så är våra kunniga rörmokare Södermalm på plats för att lösa dina rör akut på Södermalm. Rörmokare Södermalm erbjuder bra service till bra pris.

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörmokare och VVS-tjänster runt hela Södermalm området!

Rörmokare Södermalm jour arbetar med VVS-tjänster och rörjour dygnet runt på Södermalm och närområden. Rörmokare Södermalm finns tillgängliga för sina kunder dygnet runt och erbjuder Stockholm bästa service och hantering av akuta situationer. Våra rörmokare på Södermalm hjälper er med akuta situationer så som rörläckage och vattenläcka VVS-service och installation av värmepumpar och mera. Rörmokare Södermalm jour arbetar och hjälper till både privatpersoner och företag och föreningar på Södermalm och närområden. Rörjouren sköter reparationer, renoveringar, avloppsrensning, värmepumpar.
Kontakta rörjouren idag så hjälper vi er med era akuta ärende.

Fördelar med Rörjouren

Rörjouren är en pålitlig och erfaren VVS-firma som erbjuder en rad olika tjänster på Södermalm. Vårt mål är att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och vi strävar efter att upprätthålla högsta standard på alla våra projekt. Här är några fördelar med att välja Rörjouren:

  1. Erfarenhet och kompetens: Våra rörmokare är mycket erfarna och certifierade, med många års arbetslivserfarenhet. Vi har hjälpt tusentals kunder runt Stockholmsregionen och kan därför lösa alla typer av VVS-problem, från stopp i avloppet till installation av värmepumpar.
  2. Service dygnet runt: Vi förstår att problem med VVS kan uppstå när som helst och därför erbjuder vi service dygnet runt. Detta innebär att du alltid kan lita på oss för att få hjälp när du behöver det som mest, oavsett tid på dygnet.
  3. Kvalitativt arbete till bra priser: Vi på Rörjouren arbetar för att kunna erbjuda våra kunder kvalitativt arbete till rimliga priser. Vi är transparenta med våra priser och ger alltid våra kunder en noggrann uppskattning av kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.
  4. Punktlighet och lyhördhet: För oss är punktlighet och lyhördhet viktiga ledord. Vi värdesätter våra kunders tid och strävar alltid efter att vara så punktliga som möjligt. Dessutom lyssnar vi alltid på våra kunders önskemål och behov för att kunna ge dem den bästa möjliga servicen.
  5. Miljömedvetenhet: Vi på Rörjouren är också engagerade i att minska vår påverkan på miljön och arbetar därför med miljövänliga lösningar. Vi erbjuder till exempel installation av energieffektiva värmepumpar och hjälper våra kunder att minska sin vattenförbrukning.