rörmokare sollentuna

Rörmokare Sollentuna VVS


Välkommen till Rörjouren Sollentuna! Vi på Rörjouren är en av Stockholm mest eftertraktade rörmokare och ett självklart val för dig som behöver en rörmokare snabbt i Sollentuna. Du ska kunna känna dig säker och i goda händer när du anlitar oss för rör- och VVS-arbeten hemma hos dig. Våra rörmokare har flera års erfarenhet och är certifierade.

Vi har utfört tusentals arbeten runt om i Stockholm sedan 1980. Du som behöver hjälp med inkoppling av tvättmaskin eller rensa avloppet, eller andra större uppdrag så som renovering av badrum, grävarbeten, och installation av värmepumpar är varmt välkommen att kontakta oss.

Du kan ringa våra erfarna och certifierade rörmokare dygnet runt så kommer vi att hjälpa dig med såväl akuta besvär, så som rörläckage, vattenläckor, stopp i avlopp och VVS jour dygnet runt.

Rörjouren arbetar både med planerade uppdrag med VVS under ordinarie arbetstid och rörjour för akuta och besvärliga VVS-problem i hela Sollentuna, 24/7 året om.

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörmokare Sollentuna

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Du som behöver en rörmokare idag i Sollentuna-området ska kontakta oss så kommer våra rörmokare att ta hand om era besvär gällande rörjour och VVS-service. Du som bor i Sollentuna ska höra av dig till oss, vi på rörjouren har över 30 års erfarenhet inom VVS-service och rörjour i Stockholms området. Du som behöver rörmokare i Sollentuna ska inte tveka att höra av er idag då vi kan erbjuda viss rådgivning direkt över telefon. Akuta besvär ska åtgärdas omgående för att undvika större problem.

Vi på Rörjouren ser inga jobb som för stora eller för små. Vi erbjuder bra service och hög kvalitet till bra priser. Vi på Rörjouren arbetar dygnet runt i Sollentuna så att du kan känna dig säker och i goda händer i vetskap att om något händer så är vi snabbt på plats. Du kan alltid ringa oss om du har några frågor eller läsa våra guider för att läsa på lite mer och testa själv.

Vi på Rörjouren har erfarna och certifierade rörmokare som kommer att hjälpa dig idag. 

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörjouren Sollentuna utför följande arbete:

 • VVS-service
 • Rörmokare Jour
 • Avloppsservice
 • Avloppspolning
 • Felsökningar och VVS-reparationer
 • Installation av pumpar
professionellt

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Professionella Rörmokare i Sollentuna

Är du i behov av en rörmokare idag i Sollentuna? Då har du kommit rätt! Vi på Rörjouren är tillgängliga dygnet runt för våra kunder. Du som har skador såsom rör- och vattenskador i hemmet eller på företaget bör kontakta oss omgående så att problemet inte blir för stort och kostsamt att åtgärda.

Rörjouren Sollentuna tar hand om vattenskador, skadade kranar, avloppsstopp, grävarbeten, värmepumpsinstallationer, badrumsrenoveringar med mera. Kontakta oss för mer information eller offert.

Rörjourens Rörmokare jour Sollentuna & VVS-tjänster

Du som behöver rörmokare jour idag i Sollentuna idag kan se några av våra följande tjänster som vi erbjuder:

 • Rörmokare jour 24/7 i Sollentuna kommun
 • VVS-service i badrum och kök m.m.
 • Installation av varmvattenberedare
 • Dränering och grävarbeten
 • VVS-Installation av varmluftspump
 • Installation av golvvärme

Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

Du vet väl att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget. Då minskar arbetskostnaden med 30% Läs mer här:

För Privatpersoner & Företag i hela Stockholm

Våra rörmokare Sollentuna arbetar dygnet runt i hela Stockholmsområdet för att ge dig bästa service och tjänster. Våra rörmokare utför arbetet snabbt, smidigt och på ett professionellt sätt. Rörjouren hjälper dig som är privatperson, företagare, eller inom offentlig sektor såsom kommun. Du som har fått en rörskada hemma ska kontakta oss omgående, så är vi plats inom kort och löser det åt dig.

Du som kund i Sollentuna kan ringa eller mejla oss dygnet runt om du har frågor eller besvär som behöver åtgärdas. Vi sätter alltid kunden och deras behov i centrum för att erbjuda förstklassig service.