rörmokare sollentuna

Rörmokare Sollentuna VVS


Välkommen till Rörjouren! Vi på Rörjouren är en av Stockholm mest eftertraktade rörmokare och ett självklart val för dig som behöver en rörmokare snabbt i Sollentuna. Du ska kunna känna dig säker och i goda händer när du anlitar oss för rör- och VVS-arbeten hemma hos dig. Våra rörmokare har flera års erfarenhet och är certifierade.

Vi har utfört tusentals arbeten runt om i Stockholm sedan 1980. Du som behöver hjälp med inkoppling av tvättmaskin eller rensa avloppet, eller andra större uppdrag så som renovering av badrum, grävarbeten, och installation av värmepumpar är varmt välkommen att kontakta oss.

Du kan ringa våra erfarna och certifierade rörmokare dygnet runt så kommer vi att hjälpa dig med såväl akuta besvär, så som rörläckage, vattenläckor, stopp i avlopp och VVS jour dygnet runt.

Rörjouren arbetar både med planerade uppdrag med VVS under ordinarie arbetstid och rörjour för akuta och besvärliga VVS-problem i hela Sollentuna, 24/7 året om.

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörmokare Sollentuna

Avloppsstopp

Vi löser era stopp i avlopp.

Felsökningar

Ledningar, rör och avlopp.

Läckor/Sprickor

Tätar, byter ut och renoverar.

Jour

Service dygnet runt 24/7.

Rörjouren - alltid redo!

Om du är i behov av en pålitlig rörmokare i Sollentuna-området är du varmt välkommen att kontakta oss på Rörjouren. Vi har över 30 års erfarenhet inom VVS-service och rörjour i Stockholmsområdet och vår högsta prioritet är att erbjuda förstklassig service till alla våra kunder.

Våra erfarna och certifierade rörmokare står alltid redo att ta hand om dina rörelaterade besvär, oavsett om det handlar om akuta reparationer eller planerad VVS-service. Vi sätter en ära i att arbeta noggrant och professionellt, med fokus på hög kvalitet och till konkurrenskraftiga priser.

På Rörjouren förstår vi att problem med rör och VVS-utrustning kan uppstå när som helst, vilket är varför vi är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med dina behov. Vi erbjuder även rådgivning direkt över telefon för att ge dig den bästa möjliga hjälpen och vägledningen.

Vi på Rörjouren tar alla uppdrag på allvar, och ser inga jobb som för stora eller för små. Vi arbetar hårt för att säkerställa att dina problem löses så snabbt och smidigt som möjligt, med minimal påverkan på din vardag.

Så om du är i behov av en pålitlig och professionell rörmokare i Sollentuna-området, tveka inte att kontakta oss på Rörjouren idag. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina rör- och VVS-behov.

Vi på Rörjouren har erfarna och certifierade rörmokare som kommer och hjälper dig idag. 

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörjouren Sollentuna utför följande arbete:

 • VVS-service
 • Rörmokare
 • Avloppsservice
 • Avloppspolning
 • Felsökningar och VVS-reparationer
 • Installation av pumpar
 • Markarbeten
professionellt

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Professionella Rörmokare i Sollentuna

Är du i behov av en rörmokare idag i Sollentuna? Då har du kommit rätt! Vi på Rörjouren är tillgängliga dygnet runt för våra kunder. Du som har skador såsom rör- och vattenskador i hemmet eller på företaget bör kontakta oss omgående så att problemet inte blir för stort och kostsamt att åtgärda.

Rörjouren Sollentuna tar hand om vattenskador, skadade kranar, avloppsstopp, grävarbeten, värmepumpsinstallationer, badrumsrenoveringar med mera. Kontakta oss för mer information eller offert.

Rörjourens Rörmokare jour Sollentuna & VVS-tjänster

Du som behöver rörmokare jour idag i Sollentuna idag kan se några av våra följande tjänster som vi erbjuder:

 • Rörmokare jour 24/7 i Sollentuna kommun
 • VVS-service i badrum och kök m.m.
 • Installation av varmvattenberedare
 • Dränering och grävarbeten
 • VVS-Installation av varmluftspump
 • Installation av golvvärme

Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

Du vet väl att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget. Då minskar arbetskostnaden med 30% Läs mer här:

För Privatpersoner & Företag i hela Stockholm

Våra rörmokare i Sollentuna har ett ständigt åtagande att tillhandahålla de bästa rörmokartjänsterna i hela Stockholmsområdet. Vi är ett företag som arbetar dygnet runt för att tillgodose våra kunders behov, oavsett om du är en privatperson, företagare eller inom den offentliga sektorn.

Våra rörmokare är välutbildade och erfarna yrkesmän som är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att kunna lösa dina rörproblem snabbt, smidigt och på ett professionellt sätt. Vi är väl medvetna om att rörskador kan uppstå när som helst, och därför erbjuder vi snabb respons och kommer till din plats snabbt för att hjälpa dig.

Som kund i Sollentuna kan du alltid räkna med att få den bästa möjliga servicen från oss. Vi sätter alltid kunden och deras behov i centrum och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom att erbjuda förstklassig service. Du kan kontakta oss dygnet runt om du har frågor eller besvär som behöver åtgärdas, och vi kommer att se till att lösa ditt problem så snabbt och effektivt som möjligt.

Några vanliga frågor:

Vilka tjänster kan en rörmokare erbjuda?
En rörmokare kan erbjuda ett brett utbud av tjänster som rör reparationer, rörinstallationer, VVS-service, rörspolning, avloppsrensning, dränering och mycket mer. De flesta rörmokare är specialiserade på att hantera olika typer av rör- och VVS-problem.

Vad ska jag göra om jag har en akut rörskada?
Om du har en akut rörskada, ska du kontakta en rörmokare så snabbt som möjligt. Många rörmokare erbjuder dygnet runt-service och kan snabbt ta sig till din plats för att åtgärda problemet. Tills rörmokaren anländer, kan du stänga av huvudvattenventilen för att minimera eventuella skador.

Hur väljer jag den bästa rörmokaren för mitt projekt?

För att välja den bästa rörmokaren för ditt projekt bör du leta efter en erfaren och pålitlig rörmokare som är certifierad och med goda referenser. Slutligen bör du se till att rörmokaren du väljer erbjuder garantier på sitt arbete och har försäkringar för att skydda dig mot eventuella skador.