spola-avlopp-pris

Jour dygnet runt

Hela Stockholms län.

Rörinspektion Video

Filming av avlopp.

Miljövänlig spolning

Bra för miljö & natur.

Tusentals spolningar

Spolat avlopp i 20 år.

Spola Avlopp Pris - Rörjouren

divider

Många fastighetsägare och villaägare råkar ut för stopp i avloppet. I de fall där avloppsstoppet inte åtgärdas korrekt eller i tid, så kan det uppstå stora krävande renoveringsarbeten och kostnader för husägaren. För att undvika det så rekommenderar vi på Rörjouren underhållsspolning och spolning av avlopp för att dels underhåll och undvika framtida besvär med avloppen. Ett vanlig frekvens att spola avloppen är ungefär vart tredje (3) till vart femte (5) år.

Hur fungerar det att spola avlopp?

Vid avloppsspolning så sprutas avloppen rena från smuts, fett, avlagringar och stopp med hjälp av hetvatten med ett högt tryck. Våra moderna spolbilar är utrustade med kraftfulla vattenpumpar som skapar ett starkt tryck som sedan trycks fram i slangen och spolar rent rören. Det kraftiga trycket spolar sedan bort fett och smuts samt annat och återställer rörledningar till normalt/bättre fungerande tillstånd. Det finns också en uppsjö av munstycken som kan användes för olika användningsområden och situationer.

När är det läge att spola avlopp?

Det finns en rad olika indikationer på när det kan vara läge att spola avloppet. Några vanliga anledningar är:

  • Stopp i avloppet - golvbrunn, vask eller annat avlopp
  • Försämrad/dålig vattenavrinning
  • Vatten som sipprar upp ur avloppen
  • Dålig lukt
  • Vattenskador

Rör som är igenfyllda och med dålig avrinning kan på sikt öka risken för både översvämning, vattenläckage och fuktskador i fastigheten. En situation där vattenskador uppkommit är både kostsamt och tidsödande. Se därför till att spola avlopp kontinuerligt, även innan det uppstår problem för att på så sätt underhålla avloppen. Det är många gånger avsevärt dyrare att byta ut skadade rörledningar jämfört med att spola avloppen.

Spolningar till kampanjpris

Vad kostar det att spola avloppen? Vi erbjuder er nu att spola ert avlopp till kampanjpris. Kontakta oss idag för att få reda på vilket pris för avloppspolning som vi kan erbjuda er där ni bor.

Erbjudandet gäller under april och förutsätter att kampanjkod uppges vid bokning.

Ange kampanjkod vid beställning: SPOL02