Våra Rörmokare i Stockholm är snabbt på plats! Rörmokare jour Stockholm    08-449 06 00

Spolning av avlopp Stockholm

Har du fått stopp i avlopp eller trögflytande rör? I sådana fall kan det behövas en spolning av avlopp, också kallat avloppsspolning eller högtrycksspolning. Spolning av avlopp är en effektiv metod för att rengöra och frigöra rören från diverse beläggning och skräp som täpper igen och försämrar flödet.

Spolning av avlopp är en effektiv metod för rör och avlopp i kök, badrum och dusch, handfat, i golvbrunn och samlingsledningar, och mer.

Rörjouren arbetar både med planerade uppdrag med VVS under ordinarie arbetstid och Rörjour för akuta och besvärliga VVS-problem i hela Stockholm, 24/7 året om.

 

 Rörjouren är snabbt på plats! Spolning av avlopp Stockholm  08-449 06 00

Spolning av avlopp Stockholm - Hur går det till? Och varför ska jag göra det?

Metoden fungerar utmärkt för både stora rör som små, och sker genom att vatten skickas in med högt tryck genom en slang, därav bidrar till att rören för en rensning utav skräp, beläggning, hår, fett, med mera. Resultatet blir som om rören vore som nya, och flödet blir effektivt och som vanligt igen.

Ifall du upplever att avloppet inte rinner som det ska kan det vara dags för spolning av avlopp. Det är också rekommenderat att kontinuerligt rengöra rören, för att försäkra att dessa är i optimalt tillstånd samt för att undvika plötsliga stopp, vilket kan leda till andra problem såsom äcklig doft, översvämning, med mera. Rörjouren i Stockholm rekommenderar därför kontinuerligt underhåll, som förebygger rörens hälsa och funktionalitet. Det minskar också chansen för rost.

Vi på Rörjouren har erfarna och certifierade rörmokare som kommer att hjälpa dig idag. 

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörjouren Stockholm utför följande arbete:

 • VVS-service
 • Rörmokare Jour
 • Avloppsservice
 • Felsökningar och VVS-reparationer
 • Installation av pumpar
 • Spolning av avlopp Stockholm
professionellt

Professionellt

Auktoriserade rörmokare & VVS-montörer.

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour dygnet runt

Vår Rörjour är tillgänglig 24-timmar om dygnet .

Tryggt & Säkert

Vi har över 30-års erfarenhet och är serviceorienterade

Några tips på hur du kan undvika stopp i rören.

Förutom en kontinuerlig spolning av avlopp så finns det en del saker man kan göra för att förebygga/undvika att få stopp i rören.

Filter i duschens golvbrunn - När det gäller badrumsavlopp för dusch så är ett filter en utmärkt lösning. Ett filter samlar allt skräp och smuts, och du kan enkelt rensa och rengöra filtret, och sedan lägga tillbaka den i duschens golvbrunn igen.

Undvik matrester och fett i handfaten i köket - För handfat i köket bör man undvika att slänga eller trycka ner matrester i rören. Fett och smuts har en förmåga att samlas och skapa beläggning och stopp, och genom att undvika matrester och fett så mycket som möjligt leder detta till ett renare och mer hälsosamt rör.

Släng inget skräp i toaletten - När det gäller stopp i toaletten så är det inte ovanligt att saker som ej bör spolas ner har lett till stopp eller andra bekymmer. I toaletten bör endast toalettpapper och avföring spolas ner, och inte annat skräp såsom plast, mat, metaller, glas, eller annat.

Lyssna på hur vattnet rinner i avloppet - Detta gäller för det flesta rör såsom rör i badrum och kök, vilket är att lyssna på hur vattnet rinner medan man spolar. Ifall vattnet “glumpar” ner eller låter konstigt kan det vara dags för en inspektion eller spolning av avlopp.

Rörjouren Sollentuna tar hand om vattenskador, skadade kranar, avloppsstopp, grävarbeten, värmepumpsinstallationer, badrumsrenoveringar med mera. Kontakta oss för mer information eller offert.

Rörjourens jour & VVS-tjänster

Du som behöver rörmokare jour idag i Stockholm idag kan se några av våra följande tjänster som vi erbjuder:

 • Rörmokare jour 24/7 i Stockholm kommun
 • VVS-service i badrum och kök m.m.
 • Installation av varmvattenberedare
 • Dränering och grävarbeten
 • VVS-Installation av varmluftspump
 • Installation av golvvärme
 • Spolning av avlopp Stockholm

Rot-avdrag - 30% lägre arbetskostnad

Du vet väl att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget. Då minskar arbetskostnaden med 30% Läs mer här: