avloppspolning-stockholm

 Vår Spolbil är tillgänglig dygnet runt i hela Stockholms län!    08-449 06 00

Avloppsrensning & Avloppsspolning med Spolbil i Stockholm

Är det dags för avloppsrensning? Avloppsspolning är ett kostnadseffektivt och mycket skonsamt sätt att lösa avloppsstopp. Vi på Rörjouren har erbjuder professionella rörmokare och fullutrustade spolbilar i Stockholm som arbetar 24-timmar om dygnet med avloppsrensning och spolning. Oavsett om du söker undehållspolning av avlopp, stammar och rör i både fastigheter och hus så kan vi på Rörjouren erbjuda förstklassig service.

Bristfälligt underhåll av avloppsrör kan på sikt skapa stora problem och leda till stora kostnader. Det kan utrycka sig i avloppsstopp, läckage och rörskador. Vi på Rörjouren erbjuder effektiv och skonsam avloppsrensning och högtrycksspolning i Stockholm. Vi är utrustade att lösa de flesta situationer och har erbjudit service till tusentals kunder runt om i Stockholm.

Avloppsrensning med Spolbil - Högtrycksspolning

Det vanligaste uppdraget vi utför är att vi använder vår spolbil i Stockholm med att spola rent igentäppta avloppsledningar. Då använder vi en än gång högtryckspolning med varmt vatten som avlägsnar olika typer av avlagringar, eventuella stopp och hinder som orsakar att avloppen inte fungerar optimalt. Högtryckspolning med spolbil är en mycket skonsam teknik för både avloppen, rörledningar och miljön. Vi på Rörjouren är mycket måna om miljön och är utbildade inom senaste miljöpraxis.

Våra kunder får snabbt hjälp med högtrycksspolning, rörinspektioner och rörinstallation – till bra priser och med tillgänglighet dygnet runt. Söker du en rörmokare akut i Stockholm så har du kommit rätt!

Spola Golvbrunnen

1450 kr

efter ROT-avdraget

Spola Köksavloppet

2178 kr

efter ROT-avdraget

 

professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av spolbilstekniker med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Jour dygnet runt

Vi erbjuder service 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

 

Kontinuerlig spolning av avloppen

Genom att underhållsspola kontinuerligt förebyggs avloppsproblem. Vi på Rörjouren spolar dina avlopp rena i förebyggande syfte för att förhindra framtida rörproblem. Vi föreslår också att ni beställer en rörinspektion för att vi ska kunna diagnosticera rörens nuvarande skick. Med avancerade filmutrustning kan vi utan att riva upp badrum och mark snabbt se avloppets skick.

Ett effektivt sätt att undvika oförutsedda avloppssopp är att underhålla och spola avloppen regelbundet. Det gör man enklast med stamspolning vart 5 till 7 år. Under stamspolning sprutas hetvatten in med hjälp av högtrycksspolning. Våra kraftfulla vattenpumpar skapar ett ordentligt tryck som gör avloppen rena och välfungerande igen. Vi kan också ändra munstycken beroende på vilken typ av spolning som behöver genomföras. Undvik kostsamma vattenskador, stopp i avlopp och andra problem som kan uppstå vid brist utav underhåll.

Det är viktigt att kontinuerligt utföra avloppsrensning och högtrycksspolning för att undvika större avloppsstopp och rörproblem i framtiden. Vi har spolbilar i Stockholm som fixar jobbet. Boka därför in avloppsresning med avloppspolning redan idag så ser vi till att få era  avlopp att fungera som nya igen. Våra professionella rörmokare och spolbilar i Stockholm är tillgängliga för planerade arbeten och jourarbeten i hela Stockholms län.

 Vår Spolbil är tillgänglig dygnet runt i hela Stockholms län! 08-449 06 00