avloppspolning-stockholm

Avloppsrensning & Spolning av avlopp med Spolbil i Stockholm

Är det dags för avloppsrensning? Avloppsspolning är ett kostnadseffektivt och mycket skonsamt sätt att lösa avloppsstopp.

Vi på Rörjouren erbjuder professionella rörmokare och fullutrustade spolbilar i Stockholm som arbetar 24-timmar om dygnet med avloppsrensning och spolning. Oavsett om du söker underhållspolning av avlopp, stammar och rörledningar i både fastigheter och hus så kan vi på Rörjouren erbjuda förstklassig service och resultat.

Fördelar med spolning:

Bristfälligt underhåll av avloppsrör kan på sikt skapa stora problem och kostnader. Det kan utrycka sig i avloppsstopp, läckage och rörskador. Vi på Rörjouren erbjuder effektiv och skonsam avloppsrensning och högtrycksspolning i Stockholm. Vi är utrustade att lösa de flesta situationer och har erbjudit service till tusentals kunder runt om i Stockholm.

 

Avloppsrensning, Spolbil & Högtrycksspolning

Det vanligaste uppdraget vi utför är att vi använder vår spolbil i Stockholm med att spola rent igentäppta avloppsledningar. Då använder vi en än gång högtryckspolning med varmt vatten som avlägsnar olika typer av avlagringar, eventuella stopp och hinder som orsakar att avloppen inte fungerar optimalt. Högtryckspolning med spolbil är en mycket skonsam teknik för både avloppen, rörledningar och miljön. Vi på Rörjouren är mycket måna om miljön och är utbildade inom senaste miljöpraxis.

Våra kunder får snabbt hjälp med högtrycksspolning, rörinspektioner och rörinstallation – till bra priser och med tillgänglighet dygnet runt. Söker du en rörmokare akut i Stockholm så har du kommit rätt!

professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av spolbilstekniker med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Tillgängliga 24/7

Vi erbjuder service 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

 

Kontinuerlig spolning av avloppen

Genom att underhållsspola kontinuerligt förebyggs avloppsproblem. Vi på Rörjouren spolar dina avlopp rena i förebyggande syfte för att förhindra framtida rörproblem. Vi föreslår också att ni beställer en rörinspektion för att vi ska kunna diagnosticera rörens nuvarande skick. Med avancerade filmutrustning kan vi utan att riva upp badrum och mark snabbt se avloppets skick.

Ett effektivt sätt att undvika oförutsedda avloppsstopp är att underhålla och spola avloppen regelbundet. Det gör man enklast med stamspolning vart 5 till 7 år. Under stamspolning sprutas hetvatten in med hjälp av högtrycksspolning. Våra kraftfulla vattenpumpar skapar ett ordentligt tryck som gör avloppen rena och välfungerande igen. Vi kan också ändra munstycken beroende på vilken typ av spolning som behöver genomföras. Undvik kostsamma vattenskador, stopp i avlopp och andra problem som kan uppstå vid brist utav underhåll.

Det är viktigt att kontinuerligt utföra avloppsrensning och högtrycksspolning för att undvika större avloppsstopp och rörproblem i framtiden. Vi har spolbilar i Stockholm som fixar jobbet. Boka därför in avloppsresning med avloppspolning redan idag så ser vi till att få era  avlopp att fungera som nya igen. Våra professionella rörmokare och spolbilar i Stockholm är tillgängliga för planerade arbeten och jourarbeten i hela Stockholms län.

 

Spola avlopp - Experter på avloppsrensning

Rörjouren är det självklara valet för när du behöver spola avlopp. Våra certifierade experter använder sig utav högtrycksspolning som forsar bort och avlägsnar beläggningar och smuts från rören och systemet, vilket resulterar till att problemet blir löst på ett skonsamt och miljövänligt vis. Förutom att spola avlopp erbjuder Rörjouren även inspektioner därav, vilket är möjligt genom att sända ner en kamera för att lokalisera diverse defekter och slitage, såsom slitskador eller sprickor. Dessa problem kan, ifall man har otur, förvärras om man inte reparerar skadorna i god tid. Rörjouren hjälper er med detta, allt från att spola avlopp med högtrycksspolning, underhåll av avloppssystem, samt inspektioner utav rören.

Rörjouren rekommenderar kontinuerligt underhåll och inspektion utav rörsystem för att säkerställa dess hälsa och funktion. Problem som vattenskador eller plötsliga stopp i avlopp kan nästan helt undvikas ifall inspektionerna sker med noggranna, planerade intervall. Ifall något  slitage har skett i avloppen kan detta då fixas i god tid. Rörjouren hjälper dig att spola avlopp, samt kan vi utföra analys och inspektion utav rör-systemet. Även här använder vi oss utav hetvatten för högtrycksspolning, som rensar bort beläggningar, smuts, med mera. Då Rörjouren har alla verktyg och personal under ett och samma tak så är vi smidiga under hela processen.

Alla rör behöver spolas och underhållas förr eller senare.

Oavsett hur skonsam man må vara med rör och avlopp så behövs dessa alltid spolas förr eller senare. Att smuts och beläggningar samlas i rören efter årens gång är oundvikligt, och kommer att leda till stopp ifall ingen avloppsrensning har skett under tiden. Att spola avlopp samt utföra avloppsrensning är dessutom skonsamt för både dina rör och miljön. Vi på Rörjouren hjälper dig! Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du behöver service.  V har jour 24/7!