elektriker Stockholm elinstallationer eljour och elarbeten

Elarbete Nacka - 24/7 jour och snabb hjälp

Behöver du hjälp med ett elarbete i Nacka kommun? Då har du kommit helt rätt till oss på Rörjouren. Vårt team består utav dedikerade och certifierade tekniker som står redo att hjälpa till med jour 24/7, och är ett snabbt samtal ifrån att vara på plats. Rörjouren har en erfarenhet i branschen med över 20 år, och arbetar med reparationer vid till exempel elavbrott och akut hjälp, optimeringar utav system, installationer utav till exempel vitvaror, rådgivning och planering, och mer. Våra tjänster erbjuds både till privatpersoner, företag och kommersiella fastighetsägare, från dem minsta arbeten till de större. Vi ser fram emot att höra från dig! - Rörjouren, Elarbete Nacka.

Vanliga problem som våra kunder behöver hjälp med:

 • Strömavbrott
 • Felaktiga el-installationer som måste åtgärdas
 • Felsökning
 • Service av eluttag
 • Service av elkablar och sladdar

Elarbete Nacka. Snabbt på plats, Jour 24/7!    08-449 06 00

Elarbete Nacka

Inget arbete är för litet eller för stort - kontakta oss idag för snabb assistans!

Under åren har Rörjouren erbjudit sin expertis till tusentals nöjda kunder. Inget arbete är för litet eller för stort för oss, så tveka inte att höra av dig ifall du är i behov utav expert inom elarbete i Nacka. Allt utförande har kund samt miljön i fokus, så arbetet sker med korrekthet och med metoder som minskar klimatpåfrestningen.

Rörjouren - Elarbete Nacka

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Exempel på vad Rörjouren i Nacka kan erbjuda:

 • Elarbete i Nacka
 • Servicearbeten inom El
 • Strömavbrott och Elavbrott
 • Felsökningar och reparationsarbeten
 • Installationer av el-kablar
 • Elsäkerhet
 • Reparation

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörjouren arbetar även med optimering och rådgivning - Elarbete Nacka

Rörjouren är det självklara valet för elarbete i Nacka. Förutom reparationer och installationer erbjuder vi optimeringar för att både effektivisera el-system, samt göra dem säkrare. En analys utförs då med hjälp utav dedikerade mät-verktyg, och vi kan även ge rådgivning för dig som söker professionellt råd. Varmt välkommen till Rörjouren!

Elarbete Nacka.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!