elektriker Stockholm elinstallationer eljour och elarbeten

Elektriker i Stockholm - Elarbeten & El-installation

Söker du en professionell och auktoriserad elektriker i Stockholms län så har du kommit helt rätt. Våra certifierade elektriker har många års erfarenheter av elrelaterade problem, strömavbrott och el-service. Vi arbetar med allt ifrån el- och strömavavbrott, elinstallationer, osäkra eluttag, elsäkerhet samt installation av elkablar och sladdar.

 • Behöver ni akut hjälp av en certifierad elektriker?
 • Har ni problem så att elen strular i lägenheten? Strömavbrott? 
 • Har ni säkringar som går hela tiden?
 • Behöver ni hjälp att installera jordfelsbrytare?

Låt Vår Professionella Eljour hjälpa er snabbt i hela Stockholms län!    08-449 06 00

Om du är i behov av akut hjälp av en elektriker i Stockholm så är vår eljour snabbt på plats och kan åtgärda problemet. Oavsett om en säkring gått i kontoret eller strömmen gått så kan våra certifierade elektriker hjälpa er.

Våra elektriker i Stockholm över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med elrelaterade problem. Med stark fokus på elsäkerheten hjälper vi er med elen för att undvika att strömmen går igen och att ni har en trygg strömförsörjning i fastigheten.

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Våra Elektriker i Stockholm utför:

 • El-jour i hela Stockholms Län
 • Servicearbeten inom EL
 • Strömavbrott och Elavbrott
 • Felsökningar och reparationsarbeten
 • Installationer av el-kablar
 • Elsäkerhet 
 • Reparation 

 

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Våra elarbeten utförs säkert och korrekt

Våra elektriker i Stockholm har många års erfarenhet av el. Vi är en certifierad elfirma och vi är certifierade och utbildade i att utveckla el-lösningar som gör att du kan känna dig trygg, vare sig det gäller elservice, elinstallation eller att lösa problem när elen gått. 

De tjänster vi utför på Rörjouren sträcker sig från standardlösningar såsom elavbrott och elinstallationer till mer avancerade kundspecifika lösningar. Arbetet fortskrider oftast i projektform tillsammans med kund när det gäller större arbeten. Vi utbildar våra elektriker kontinuerligt för att de ska få kunskapen och motivationen för att kunna utföra elinstallationer på ett så ansvarsfullt och miljöanpassat sätt som möjligt. För att inte hamna efter inom vårt miljöarbete tar vi kontinuerligt del av forskning och utveckling inom elområdet.

Våra elektriker kan erbjuda följande tjänster:

 • Elreparationer & Elinstallationer
 • Energieffektivisering
 • Avläsningar av spänningsvärden och förhållanden
 • Installation utav elanläggningar
 • Konsultation och vägledning
 • Felsökningar av el och eluttag
 • Utvärderingar av eventuella belastningar, översvängningar samt spänningskvalitén

Trygghet med en Certifierad Rekommenderad Elektriker.

När du kontaktar en elektriker för att få hjälp med elinstallationer och problem är det viktigt att utövaren är certifierad inom området och att elarbetet är fackmannamässigt utfört. Elinstallationer såväl som reparationer i privata bostäder, kommersiella fastigheter eller kontor kräver en god kunskap för att elarbetet ska vara säkert och tryggt.

För att du som kund ska vara säker på att det arbete som utförs krävs ett förtroende mellan installatör och kund. Även små fel kan riskera tryggheten i hemmet, och grundläggande kunskar i elsäkerhet räcker tyvärr sällan för att åtgärda de problem som har uppstått. Felkopplingar och bristande underhåll utav komponenter och installationer kan ibland leda till olyckor, och bör därför alltid utföras av en certifierad installatör och elektriker. Vårt team på Rörjouren är experter inom elinstallationer och restaurationer/reparationer, och är ständigt uppdaterade med den senaste forskningen och branschens regler och krav. Genom detta får du som kund alltid den senaste och bästa servicen tillgänglig, och det bästa är att våran hjälp är bara ett samtal ifrån.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Via vår eljour kan du få akut hjälp av våra elektriker 24-timmar om dygnet. Då vi besitter stor kompetens under ett och samma tak kan vi erbjuda dig en bred lösning vare sig det gäller mer avancerade elsituationer eller enklare situationer som når elen har gått eller om säkringar ständigt går. Det är viktigt att anställa en bra elektriker som är certifierad och kunnig då felaktig elservice och elinstallationer kan vara rent utav livsfarliga! Försök aldrig att själv arbeta med elen utan kontakta en fackman om du behöver hjälp med elen.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!