elektriker Stockholm elinstallationer eljour och elarbeten

Elektriker Hjorthagen - 24/7 jour och service

Är du som privatperson eller kommersiell ägare i behov utav elektriker i Hjorthagen? Då har du kommit helt rätt! Rörjouren är certifierad elektriker som utför service och jour 24/7 runtom i Stockholm och i Hjorthagen, och står till tjänst för både små och stora arbeten. Vare sig ditt ärende innefattar reparation, undersökning, felsökning, installation eller annan service, så är vi endast ett samtal ifrån. Varmt välkommen till Rörjouren, din elektriker i Hjorthagen.

Vanliga problem som kan ske:

 • Strömavbrott
 • Felaktiga el-installationer som måste åtgärdas
 • Felsökning
 • Service av eluttag
 • Service av elkablar och sladdar

Låt Vår Professionella Eljour hjälpa er snabbt i hela Hjorthagen!    08-449 06 00

Elektriker Hjorthagen

Rörjouren har över 20 års erfarenhet i branschen.

För att arbetet ska ske korrekt och på ett säkert sätt måste utövaren eller teamet vara certifierade elektriker samt ha god erfarenhet. En instans som inte har skett enligt de regler och tillvägagångssätt som är korrekta kan vara farligt, och bör endast hanteras av behörig tekniker. Rörjouren har 20 års erfarenhet, och vårt arbete är alltid utav högsta kvalitet.

Vill du installera vitvaror? Dra om sladdar eller göra en felsökning eller en optimering? Rörjouren hjälper dig, kontakta oss idag!

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Våra Elektriker i Hjorthagen utför:

 • El-jour i hela Hjorthagen
 • Servicearbeten inom EL
 • Strömavbrott och Elavbrott
 • Felsökningar och reparationsarbeten
 • Installationer av el-kablar
 • Elsäkerhet
 • Reparation

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Elektriker Hjorthagen, jour 24/7

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver snabb assistans. Vi tar oss an stora arbeten som små, och har jour 24/7 i hela Hjorthagen. Vi erbjuder bland annat tjänster som att byta ut el-uttag som har lossnat, dra om kablar, konsultation och vägledning, effektiviseringar, installationer, se över spänningskvalitén, och mycket mer. Vad som än behövs, vårt team utav certifierade elektriker löser det!

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!