elektriker Stockholm elinstallationer eljour och elarbeten

Luftvärmepump Installation & Värmepumps Service

Våra professionella och erfarna VVS-tekniker och elektriker hjälper till med att installera luftvärmepumpar i hela Stockholms Län. 

  • Korrekt och certifierad installation av värmepump.
  • VVS-tekniker och elektriker 
  • Komplett installation till konkurrenskraftigt pris

Hjälp med att installera luftvärmepump?08-449 06 00

Kostnad för för att installera värmepump
Hur mycket det kostar att installera en värmepump, beror i mycket stor utsträckning på vilken värmepump du väljer, men också förutsättningarna i ditt hus. Polarpumpen erbjuder värmepumpar till låga priser och vi har även låga standard-priser på installation. Genom att köpa din värmepump hos oss får du ned kostnaden på din värmepumpsinstallation. Gå till installationssidan för de olika värmepumparna, så kan du se de aktuella priserna.

Rotavdrag för värmepumpsinstallation

Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du få ned kostnaden för att installera värmepump. Polarpumpen uppfyller Skatteverkets krav på företag, så du kan utnyttja rotavdraget när du köper din installation via oss.

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Våra montörer i Stockholm utför:

  • 123
  • 123
  • 123
  • 123
  • 123
  • 123

 

Komplett installation av VVS-tekniker & Elektriker

Installation av luft-vattenvärmepump

En luft-vattenvärmepump har en utedel och en innedel, som båda ska monteras. I vissa fall finns både en liten hydrobox och en separat varmvattentank på insidan av huset. Mellan utedelen och innedelen är det antingen en köldmediekrets eller rör med vatten. Köldmediekretsen kräver en certifierad kyltekniker och till VVS-momenten behöver du en VVS-tekniker. Evetuellt krävs även ny frammatning av el, som ska utföras av en elektriker.

Installera luft-vattenvärmepump

Installation av frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump måste anslutas till el, ventilation och vanligtvis både husets vattenburna uppvärmningssystem och tappvatten. Till installationen behövs en VVS-tekniker och eventuellt en elektriker.

Viktigt med installation, när du skaffar värmepump

Det är inte bara valet av värmepump som är viktigt när du ska välja uppvärmningsalternativ för ditt hem. För att få ut maximal kapacitet och få en värmepump som håller länge utan att gå sönder är det viktigt att installationen går till på rätt sätt. En felaktig installation kan bli kostsam både nu och längre fram i tiden. Därför är det viktigt att du hittar kompetenta installatörer med rätt utbildning och certifiering till din värmepumpsinstallation. Här på sidan hittar du information om hur en värmepumpsinstallation går till.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!