gräv-och-markarbeten

Gräv- & Markarbeten Stockholm

bar

Behöver du professionell hjälp med att ansluta dig till ett kommunalt avlopp, byta serviceledning, dränera ditt hus eller utföra andra markarbeten? Då kan du lita på Rörjouren för att få expertis inom markarbeten i Stockholm. Vi är en pålitlig partner som sätter högsta fokus på kvalitet och resultat. Med vårt professionella team och moderna grävmaskiner kan vi utföra både små och stora grävprojekt för både privatpersoner och företag.

Vi har lång erfarenhet inom olika typer av grävjobb och är väl förtrogna med de specifika utmaningarna som markarbeten kan innebära. Du kan lita på vår expertis och vår förmåga att ge dig rådgivning och föreslå bästa möjliga lösningar för dina behov.

När du väljer oss kan du vara säker på att vi tar hand om dina markarbeten på ett professionellt och noggrant sätt. Vi strävar efter att leverera resultat av högsta kvalitet och överträffa dina förväntningar. Vårt mål är att se till att ditt projekt genomförs smidigt och effektivt, med minimal påverkan på omgivningen.

Fri rådgivning:

08-449 06 00

info@rorjouren.se

Gräva för Avlopp

Vi ansluter er till avlopp

Dränering

Vi gräver för effektiv dränering.

Gräva för fiber

Vi kan gräva för fiber.

Dränering

Vi på Rörjouren är experter på dräneringsarbeten och kan hjälpa dig med att dränera ditt hus på ett professionellt och effektivt sätt. Dränering är en viktig åtgärd som behöver genomföras vid nybyggen samt om ditt hus är äldre än 25 år, då den befintliga dräneringen ofta har blivit igenslamad med tiden. Dessutom kan en omdränering vara förebyggande och nödvändig vid om- eller tillbyggnad av ditt hus.

Vår expertis sträcker sig till olika typer av dräneringsprojekt, inklusive installation av dräneringssystem vid nybyggen och omdräneringar för äldre hus. Vi förstår vikten av att hantera fuktproblem på ett effektivt sätt för att skydda ditt hus från skador och mögelbildning. Genom att välja oss kan du vara trygg i vetskapen om att vi utför dräneringsarbeten året runt, så länge temperaturen håller sig över -20 °C.

Våra erfarna rörmokare använder sig av moderna tekniker och utrustning för att säkerställa en korrekt och hållbar dränering. Vi tar hänsyn till din specifika situation och behov för att utforma den bästa lösningen för ditt hus. Oavsett om det handlar om att bygga en ny altan, förstukvist eller genomföra förändringar i källaren, kan en dräneringsåtgärd vara en lämplig metod för att bekämpa fuktproblem och skapa en bättre inomhusmiljö.

Anslutning till kommunalt avlopp

Vi hjälper dig att ansluta ditt hus till det kommunala avloppet. Allt från grävarbetet med rören till placering av anläggningen ingår i våra tjänster. Våra duktiga VVS-installatörer gör att vi kan erbjuda totalentreprenad där vi gör allt från grävarbeten till installation.

Förutom att hjälpa dig med anslutning till det kommunala avloppet så kan vi även hjälpa dig med andra avloppslösningar som markbädd, minireningsverk, slamavskiljning eller avloppstank med regelbunden tömning.

Byte av serviceledning

Rörjouren kan hjälpa dig med byte av serviceledning vid ombyggnation, flytt eller byte av ställverk, serviceenhet, fasadmätarskåp eller kabelmätarskåp. Andra anledningar till att byta serviceledning är omkoppling från tillfällig anslutning till permanent servicecentral, omdragning av serviceledning samt ökad eller minskad anslutningskapacitet.

Markavlyssning & Kabelsökare

Vi på Rörjouren kan också erbjuda markavlyssning och kabelsökning där vi kan få fram vart rörledningar befinner dig innan vi börjar gräva. Vattenledningar ger ifrån sig ljud som gör att man kan "avlyssna" rörets kvalitet och om läckor uppstått.

Det erbjuder er som kund en trygghet i att vi har möjligheter att få fram rörens position. Det gör också så att vi kan insamla information om ledningar och rörledningars position i samspel med fastighetsritningar.

Med våra kabelsökare så kan vi dessutom pinga ut elledningar för att på så sätt få kunna sätta ut vart strömförande ledningar går. Genom att avlyssna och kabelsöka så minskar således risken för personskador och ekonomiska skador samt avbrott.

Frågor & Offert

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

  rörmokare

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Framdragning av fiber och kabelmatningar

  Vi utför också nedgrävning och framdragning av fiber och diverse kablar till fastigheter i hela Stockholm. Vi är proffsiga, effektiva och skötsamma. Ring oss idag och få ett prisförslag på en gång.

  Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss an jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor.Du når oss på telefon: 08-449 06 00 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!