gräv-och-markarbeten

Mark- & Grävarbeten i Stockholm

bar

Behöver du ansluta dig mot ett kommunalt avlopp, byta serviceledning, dränera huset eller utföra andra markarbeten? Då kan vi på Rörjouren hjälpa dig med grävarbetet. Vi är en trygg partner med fokus på hög service och resultat. Med våra grävmaskiner så kan vi utföra både små- och stora grävjobb för både privatpersoner och företag.

Gräva för Avlopp

Vi ansluter er till avlopp

Dränering

Vi gräver för effektiv dränering.

Gräva för fiber

Vi kan gräva för fiber.

Övriga grävjobb

Vi utför allt möjligt inom markarbeten.

Dränering

Låt oss hjälpa dig att dränera ditt hus. Detta behöver göras vid nybygge samt om ditt hus är mer än 25 år gammalt då den tidigare dräneringen ofta har hunnit slamma igen. En omdränering kan även göras i förebyggande syfte och ska göras vid om- eller tillbyggnad av ditt hus.

Exempelvis om du bygger en ny altan, förstukvist eller bygger om i källaren. Har du stora problem med fukt i källaren är dränering ofta en lämplig åtgärd för att bli av med problemet. Vi utför dräneringsarbeten året runt, så länge temperaturen håller sig över -20 °C.

Anslutning till kommunalt avlopp

Vi hjälper dig att ansluta ditt hus till det kommunala avloppet. Allt från grävarbetet med rören till placering av anläggningen ingår i våra tjänster. Våra duktiga VVS-installatörer gör att vi kan erbjuda totalentreprenad där vi gör allt från grävarbeten till installation.

Förutom att hjälpa dig med anslutning till det kommunala avloppet så kan vi även hjälpa dig med andra avloppslösningar som markbädd, minireningsverk, slamavskiljning eller avloppstank med regelbunden tömning.

Byte av serviceledning

Rörjouren kan hjälpa dig med byte av serviceledning vid ombyggnation, flytt eller byte av ställverk, serviceenhet, fasadmätarskåp eller kabelmätarskåp. Andra anledningar till att byta serviceledning är omkoppling från tillfällig anslutning till permanent servicecentral, omdragning av serviceledning samt ökad eller minskad anslutningskapacitet.

Markavlyssning & Kabelsökare

Vi på Rörjouren kan också erbjuda markavlyssning och kabelsökning där vi kan få fram vart rörledningar befinner dig innan vi börjar gräva. Vattenledningar ger ifrån sig ljud som gör att man kan "avlyssna" rörets kvalitet och om läckor uppstått.

Det erbjuder er som kund en trygghet i att vi har möjligheter att få fram rörens position. Det gör också så att vi kan insamla information om ledningar och rörledningars position i samspel med fastighetsritningar.

Med våra kabelsökare så kan vi dessutom pinga ut elledningar för att på så sätt få kunna sätta ut vart strömförande ledningar går. Genom att avlyssna och kabelsöka så minskar således risken för personskador och ekonomiska skador samt avbrott.

Frågor & Offert

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

  rörmokare

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Framdragning av fiber och kabelmatningar

  Vi utför också nedgrävning och framdragning av fiber och diverse kablar till fastigheter i hela Stockholm. Vi är proffsiga, effektiva och skötsamma. Ring oss idag och få ett prisförslag på en gång.

  Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss an jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor.Du når oss på telefon: 08-449 06 00 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!