rörmokare enskede

Rörmokare Enskede

Välkommen till Rörjouren, din rörmokare i Enskede. Vi erbjuder dig som kund skräddarsydda VVS-lösningar för dina behov och önskemål, vare sig detta gäller installationer eller renoveringar till reparationer och optimeringar. Vid akuta behov som stopp i avlopp, översvämning eller elavbrott är vi snabbt på plats då vi har 24/7 jour. Vårt team står alltid redo, och vi är endast ett snabbt samtal ifrån när du behöver vår expertis.

Med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi på Rörjouren, din rörmokare i Enskede, erbjuda assistans för små såväl som stora projekt, vare sig detta gäller grävarbeten, installation av vitvaror, totalentreprenader, el-service, hjälp vid renovering, och mycket mer. Kontakta oss idag så hjälper vi dig, vi hörs!

Kontakta oss på: 08-449 06 00

rörmokare-stockholm-rörjouren-2

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörmokare Enskede

Våra kunder ska uppleva tilltro när en rörmokare utför arbetet. Oavsett projektet är det viktigt att detta sker på ett säkert och korrekt sätt. Rörjouren utför det mesta inom VVS-service, allt från installation utav golvvärme, värmepumpar, vitvaror i köket som spis, kyl, frys, toalett i badrum, tvättmaskiner, dusch, och mycket mer. Behövs akut service är vi snabbt på plats för att stå till tjänst. Med våra väl-utbildade rörmokare i Enskede är vi rätt team för dig!

För Rörjouren är inget arbete för stort eller för litet, och vi erbjuder vår expertis till både privatpersoner och kommersiella fastigheter. Vi har möjlighet och kapacitet att förverkliga din vision i hemmet, eller på din arbetsplats eller kommersiella fastighet. Om du vill läsa mer om våra tjänster kan du ta en titt i menyn upptill här på hemsidan, så kan du läsa mer om vardera service som vi erbjuder till våra kunder - Finns inte dina behov med som tjänst? inga problem, det är bara att kontakta oss så fixar vi en skräddarsydd lösning till dig!

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Några exempel på arbeten som vi utför i Enskede:

 • Reparation, renovering och installation i badrum
 • Rördragning och hjälp med vattenskador
 • Hjälp vid strömavbrott och elavbrott
 • Rörmokeri i kök, installation, reparation eller installation av kyl, frys, spis, fläkt, golvvärme, vattenpump
 • Installationer och byte av el-kablar
 • Hjälp med avloppsrensning, besiktning, optimering, el-service, med mera

Fördelar med Rörjouren:

Rörjouren är en professionell och pålitlig rörfirma som erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa dig att lösa dina rörproblem på ett effektivt och snabbt sätt. Här är några av fördelarna med att anlita Rörjouren:

 1. Erfarenhet och expertis: Rörjourens rörmokare har många års erfarenhet och expertis inom rörmokeri, vilket betyder att de har den kunskap och färdighet som krävs för att hantera alla typer av rörproblem. De är välutbildade och uppdaterade om de senaste teknikerna och verktygen för att effektivt lösa problemet.
 2. Snabb service: Rörjouren är känd för sin snabba och tillförlitliga service. När du kontaktar dem kommer de snabbt att skicka en erfaren rörmokare till din plats för att undersöka och åtgärda problemet så snabbt som möjligt. De har också en 24-timmars akutjour för akuta problem som kan uppstå under natten eller helgen.
 3. Kvalitetsarbete: Rörjouren använder endast högkvalitativa material och verktyg när de arbetar på ditt projekt. De ser till att jobbet görs på ett professionellt sätt och att du får en långvarig lösning på ditt problem.
 4. Konkurrenskraftiga priser: Rörjouren erbjuder sina tjänster till konkurrenskraftiga priser som passar din budget. De ger också en tydlig uppskattning av kostnaderna innan arbetet påbörjas så att du vet vad du kan förvänta dig.
 5. Kundnöjdhet: Rörjouren sätter alltid kundnöjdhet i första hand. De arbetar hårt för att se till att du är nöjd med deras tjänster och att du har fått en lösning på ditt problem.

Slutligen, genom att anlita Rörjouren kan du vara säker på att du har valt en professionell, pålitlig och erfaren rörfirma som är engagerad i att hjälpa dig att lösa dina rörproblem snabbt och effektivt.

Kontakt: