Rörmokare Hammarby

Behöver du akut VVS hjälp i hemmet och behöver en rörmokare i Hammarby? Eller kanske behöver du kompetent assistans för ditt planerade renoverings-projekt i till exempel kök eller badrum, eller certifierad elektriker? Då har du kommit helt rätt till Rörjouren! Vi är ett team som har över 20 års erfarenhet, och vi har utfört tusentals arbeten i Stockholm och är det perfekta valet för dig som söker rörmokare Hammarby. Vi hjälper både privatpersoner såväl som kommersiella fastigheter och kontor.

Med vår 24/7 jour är vi alltid ett snabbt samtal ifrån när det akuta skett. Kanske har du fått strömavbrott, översvämning i köket eller i badrummet, stopp i avloppet så att det inte går att spola vatten, eller installation utav värmepumpar? Vad än ditt akuta problem i hemmet eller kontor är, samt ditt behov så kommer våra certifierade elektriker och rörmokare att stå till tjänst. Kontakta oss idag, så är vi är snabbt på plats i Hammarby, vi hörs! - Rörmokare Hammarby

Rörmokare Hammarby. Snabbt på plats, Jour 24/7!    08-449 06 00

Rörmokare Alvik

Rörmokare Hammarby, professionell VVS och 24/7 jour, erfaren och snabb på plats.

Rörjouren är det lite mera personliga företaget när du söker rörmokare i Hammarby. Vi har alla verktyg och hela teamet under ett och samma tack, vilket innebär att vi kan erbjuda bättre priser och bättre service till våra kunder.

Vare sig det behövs utföras en avlopps-rensning vid stopp i avlopp, el-service, hjälp vid läckage eller översvämning, mark eller grävarbeten, spolning, installationer eller reparationer utav vitvaror som spis, diskmaskin, kyl, frys, med mera, så är vi erfarna och certifierade för arbetet.

Utforska gärna vår hemsida ifall du undrar mer om våra tjänster och vad vi erbjuder, eller ring oss direkt, så hjälper vi dig. Förutom våra tjänster som vi har här i menyn på hemsidan så erbjuder vi ofta skräddarsydda lösningar, både till privatpersoner såväl som kommersiella fastigheter och företag. Varmt välkommen!

Rörjouren - Rörmokare Alvik

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Några exempel på arbeten som vi utför i Hammarby:

  • Reparation, renovering och installation i badrum
  • Rördragning och hjälp med vattenskador
  • Hjälp vid strömavbrott och elavbrott
  • Rörmokeri i kök, installation, reparation eller installation av kyl, frys, spis, fläkt, golvvärme, vattenpump
  • Installationer och byte av el-kablar
  • Hjälp med avloppsrensning, besiktning, optimering, el-service, med mera

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörjouren arbetar även med optimering och rådgivning - Elarbete Nacka

Rörjouren är det självklara valet för elarbete i Nacka. Förutom reparationer och installationer erbjuder vi optimeringar för att både effektivisera el-system, samt göra dem säkrare. En analys utförs då med hjälp utav dedikerade mät-verktyg, och vi kan även ge rådgivning för dig som söker professionellt råd. Varmt välkommen till Rörjouren!

Elarbete Nacka.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!