rörmokare-länna

Behöver du hjälp av en Rörmokare?

Letar du efter en pålitlig och professionell rörmokare i Länna?

Vi på Rörjouren utgår från Länna och är snabbt på plats hos dig och hjälper dig med såväl planerade som akuta jobb. All kompetens har vi in-house så att du får den kompetens som du behöver.

Vi erbjuder både planerade och akuta tjänster, med intern expertis inom alla aspekter av VVS och avlopp. Våra tjänster inkluderar avloppsstopp, VVS-installationer, spolning av avlopp, läckor, dränering, anslutning till kommunalt avlopp och mer. Dessutom är våra rörmokare tillgängliga dygnet runt, 365 dagar om året.

Ring oss på: 08-449 06 00

rormokare-länna-rorjouren-2-5

Några av våra nöjda kunder:

Trygghet & Kvalitet

Hos oss kan du känna dig säker och trygg då vi alltid fokuserar på att ge personlig service och hög kvalitet. Våra erfarna rörmokare i Länna hjälper dig med allt från läckor och stopp i avlopp till spruckna rör och droppande kranar.

Oavsett om det gäller ett stort eller litet jobb, för privatpersoner eller företag, så står vi redo att erbjuda reparation, underhåll och installation. När du behöver en professionell rörmokare i Länna, är Rörjouren det självklara valet för dig.

Ring oss på: 08-449 06 00

professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Tillgängliga 24/7

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Vi svarar direkt under hela dygnet.

Varmt välkommen att maila oss.

Är du i behov av Rörmokare Akut?

Om du letar efter en rörmokare med akut jour i LÄNNA, så är Rörjouren det självklara valet. Vi strävar alltid efter att erbjuda service i absolut toppklass, och vi är bara ett telefonsamtal bort för att hjälpa dig som privatperson eller företag med dina problem. Vare sig du behöver hjälp med vattenläckor, stopp i avloppet, problem med vattenledningar i kök eller badrum, eller om du ska bygga eget, så är våra erfarna rörmokare redo att hjälpa dig.

Vi erbjuder jour och service i hela Länna, och våra rörmokare är tillgängliga dygnet runt, 365 dagar om året. Oavsett om ditt problem kräver akut hjälp och behöver lösas så snabbt som möjligt, eller om du vill planera in regelbundet underhåll eller inspektion av rör och avlopp, så är våra professionella rörmokare rätt för jobbet. Vi har också egna spolbilar tillgängliga för rörinspektioner och regelbundet underhåll, inklusive jourarbeten.

Våra rörmokare i Länna erbjuder jour och service i hela Stockholms Län och är tillgängliga 24-timmar om dygnet

Vi svarar direkt under hela dygnet.

Varmt välkommen att maila oss.

Våra Rörmokare är snabbt på plats

Om du befinner dig i Länna och behöver akut hjälp från en rörmokare så är vi här för dig. Du kan nå oss via telefon eller e-post och vår jour är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Vi gör allt vi kan för att vara på plats hos dig inom en timme för att lösa dina problem med stopp i rören och avloppet. Vi tar hand om allt som rör avlopp och rör, såsom vattenläckor, vattenskador, stopp i avloppet och servicearbeten. Vi kommer att samarbeta med dig för att hitta problemet och sedan installera eller reparera vattenledningarna och rören.

Använd ROT-avdraget!

ROT-avdraget är en skattereduktion som gör det billigare för privatpersoner att anlita professionella hantverkstjänster i sina hem, såsom bygg- och renoveringsarbeten. ROT står för renovering, ombyggnad, tillbyggnad.

Med ROT-avdraget kan privatpersoner dra av en del av arbetskostnaden på upp till 30% av totalkostnaden för arbetet, med en skatteavdrag på upp till 50 000 kronor per person och år. Detta gäller för tjänster utförda i bostäder som är minst fem år gamla och som man själv bor i eller planerar att bo i.

Exempel på tjänster som omfattas av ROT-avdraget är installation av ventilation, rörmokeri, elinstallationer, kakel- och klinkerläggning, målning och tapetsering, och många fler.

Det är viktigt att notera att ROT-avdraget endast gäller för arbetskostnaden och inte för materialkostnaden. Dessutom måste tjänsterna utföras av ett företag som har F-skattesedel och som är momsregistrerat.