Rörmokare Sickla

Söker du en rörmokare i Sickla för VVS-arbeten eller akuta ärenden? Då har du kommit helt rätt! Rörjourens rörmokare i Sickla står till tjänst för privatpersoner såväl som kommersiella fastigheter och företag som är i behov utav professionell hjälp. Vare sig arbetet är litet eller stort, innefattar installationer, reparationer, renoveringar, optimeringar, med mera, så kan du lita på oss.

Vid akuta ärenden som till exempel el-avbrott, vatten-översvämning på toaletten eller stopp i duschens eller kökets avlopp, så har Rörjouren 24/7 Jour och är endast ett snabbt samtal ifrån. Vi har full expertis, kunskap och alla verktyg under samma tak, och står redo att hjälpa dig!

Rörjouren har över 20 års erfarenhet i branschen, och är snabbt på plats för dig som behöver assistans i Sickla. Kontakta oss idag, vi hörs! - Rörmokare Sickla.

Rörmokare Sickla. Snabbt på plats, Jour 24/7!    08-449 06 00

Rörmokare Sickla

Rörmokare Sickla, 20 års erfarenhet i branschen, professionella rörmokare, Jour 24/7.

Rörjouren är det mera personliga företaget i Sickla. VVS-arbeten som vi tidigare har utfört sträcker sig från bland annat golvvärme-installationer, reparation eller installation utav tvättmaskin, diskmaskin, frys, kyl och andra vitvaror i hemmet, renovering i badrum och toalett, rensa avlopp, el-arbeten, och mycket mer. Vid akuta behov är vår 24/7 jour redo att hjälpa till.

Vårt team består utav erfarna rörmokare med år utav erfarenhet. Inget arbete är för litet eller för stort för oss, vare sig det gäller en simpel reparation till större grävarbeten eller optimeringar utav system. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst. Du kan också läsa mer om våra tjänster genom att navigera dig i menyn ovan här på hemsidan - Hittar du inte den tjänst som du söker? Ingen fara, vi erbjuder ofta skräddarsydda lösningar till våra kunder!

Rörjouren - Rörmokare Sickla

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Några exempel på arbeten som vi utför i Sickla:

  • Reparation, renovering och installation i badrum
  • Rördragning och hjälp med vattenskador
  • Hjälp vid strömavbrott och elavbrott
  • Rörmokeri i kök, installation, reparation eller installation av kyl, frys, spis, fläkt, golvvärme, vattenpump
  • Installationer och byte av el-kablar
  • Hjälp med avloppsrensning, besiktning, optimering, el-service, med mera

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

rörmokare Stockholm vvs jour rör jour vvs firma

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Rörjouren arbetar även med optimering och rådgivning - Elarbete Nacka

Rörjouren är det självklara valet för elarbete i Nacka. Förutom reparationer och installationer erbjuder vi optimeringar för att både effektivisera el-system, samt göra dem säkrare. En analys utförs då med hjälp utav dedikerade mät-verktyg, och vi kan även ge rådgivning för dig som söker professionellt råd. Varmt välkommen till Rörjouren!

Elarbete Nacka.

Se vilka behörigheter Rörjouren innehar inom el-arbeten.

Akuta Jourelektriker till er tjänst 24/7

Vår eljour erbjuder akut hjälp och service 24/7. Tack vare vår stora kompetens kan vi stå till tjänst med helhets-lösningar för stora, avancerade projekt såväl som mindre arbeten. Försök aldrig på egen hand att fixa med elen då detta kan leda till personliga skador utan rätt verktyg och kunskap! Kontakta istället alltid behörig fackman eller elektriker för en korrekt och säker service.

Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!