rörmokare-södertörn-4

Rörmokare Södertörn

Söker du efter en pålitlig och kunnig VVS-tekniker i Södertörn?

Rörjouren, baserade nära Södertörn, är snabbt på plats för att hjälpa dig med både planerade och akuta arbeten. Vi har all nödvändig expertis internt för att erbjuda hög kvalitet på alla våra tjänster, som inkluderar avhjälpande av avloppsstopp, VVS-installationer, avloppsspolning, läckor, dränering, anslutning till kommunalt avlopp och mycket mer. Våra rörmokare är tillgängliga dygnet runt, 365 dagar om året.

Ring oss på: 08-449 06 00

rörmokare-södertörn-rorjouren-2-5

Några av våra nöjda kunder:

Trygghet & Kvalitet

Vi är din pålitliga partner i Södertörn som alltid prioriterar personlig service och hög kvalitet. Våra erfarna rörmokare hjälper dig med allt från läckor, stopp i avlopp, spruckna rör och droppande kranar.

Oavsett om det är ett stort eller litet jobb för privatpersoner eller företag, så erbjuder vi reparation, underhåll och installationstjänster. När du behöver en professionell rörmokare i Södertörn, är Rörjouren det självklara valet.

Ring oss på: 08-449 06 00

professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Tillgängliga 24/7

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Vi svarar direkt under hela dygnet.

Varmt välkommen att maila oss.

Är du i behov av Rörmokare Akut?

Letar du efter en akut rörmokare i Södertörn? Sök inte längre än Rörjouren. Vi strävar alltid efter att erbjuda förstklassig service och är bara ett telefonsamtal bort för att hjälpa dig som individ eller företag med dina VVS-problem. Oavsett om du behöver hjälp med vattenläckor, stopp i avlopp, vattenledningar i kök eller badrum eller om du bygger själv, är våra erfarna rörmokare i Södertörn redo att hjälpa dig.

Vi erbjuder akut service och regelbunden underhåll och inspektion i hela Länna, och våra rörmokare är tillgängliga dygnet runt, 365 dagar om året. Oavsett om ditt problem kräver akut assistans och måste lösas så snabbt som möjligt eller om du vill schemalägga regelbundet underhåll eller inspektion av rör och avlopp är våra professionella rörmokare rätt för jobbet. Vi har också egna spolbilar tillgängliga för rörinspektioner och regelbundet underhåll, inklusive akuta arbeten.

Våra rörmokare i Södertörn erbjuder jour och service i hela Stockholms Län och är tillgängliga 24-timmar om dygnet

Vi svarar direkt under hela dygnet.

Varmt välkommen att maila oss.

Våra Rörmokare är snabbt på plats

Ifall du befinner dig i Södertörn och behöver omedelbar hjälp av en rörmokare så finns vi tillgängliga för att hjälpa dig. Du kan nå oss via telefon eller e-post, dygnet runt. Vi strävar efter att vara på plats hos dig inom en timme för att lösa eventuella rörsystem- och avloppsproblem. Vi hanterar allt som rör VVS, såsom vattenläckor, skador, stopp i avloppet och servicearbete. Vi kommer assistera dig med att lokalisera problemet och utföra installation eller reparation av rörledningarna och VVS-systemet.

Använd ROT-avdraget!

ROT-avdraget är en skattereduktion som gör det billigare för privatpersoner att anlita professionella hantverkstjänster i sina hem, såsom bygg- och renoveringsarbeten. ROT står för renovering, ombyggnad, tillbyggnad.

Med ROT-avdraget kan privatpersoner dra av en del av arbetskostnaden på upp till 30% av totalkostnaden för arbetet, med en skatteavdrag på upp till 50 000 kronor per person och år. Detta gäller för tjänster utförda i bostäder som är minst fem år gamla och som man själv bor i eller planerar att bo i.

Exempel på tjänster som omfattas av ROT-avdraget är installation av ventilation, rörmokeri, elinstallationer, kakel- och klinkerläggning, målning och tapetsering, och många fler.

Det är viktigt att notera att ROT-avdraget endast gäller för arbetskostnaden och inte för materialkostnaden. Dessutom måste tjänsterna utföras av ett företag som har F-skattesedel och som är momsregistrerat.