Rörmokare i Stockholm

Bor du i Stockholms län och söker efter en trygg, kompetent och professionell rörmokare? Då är vi på Rörjouren rätt företag för dig. Med erfarenhet som sträcker sig över 30 år så kan du känna dig trygg när du kontaktar Rörjouren.

Vi hjälper till med allt inom avlopp och VVS såsom att lösa stopp i avloppet, VVS-installationer, spolning av avlopp, vattenläckor, dränering, anslutning mot kommunalt avlopp, byte av serviceledning och mycket mer.

Våra rörmokare erbjuder dessutom service 24-timmar om dygnet, 365 dagar om året! Vi hjälper såväl privatpersoner som företag.

Ring oss på: 08-449 06 00

rörmokare-stockholm-rörjouren-2

Vi svarar direkt under hela dygnet.

Varmt välkommen att maila oss.

Trygghet & Kvalitet

Vi är en trygg partner med fokus på personlig service och hög kvalitet. Våra rörmokare hjälper dig med bland annat problem med läckor, stopp i avlopp, sprickor i rör och ledningar, kranar som droppar och vvs service.

Vi erbjuder reparation, underhåll och installation för både stora och små jobb - för både privatpersoner och företag. Rörjouren är ditt självklara val när du söker en professionell rörmokare i Stockholm.

Ring oss på: 08-449 06 00

Rörjouren utför:

 • Servicearbeten
 • Avloppsstopp och rensning
 • Felsökningar och filmning av avlopp
 • Installationer & service
 • Service av värmepumpar
 • Avloppsspolning & rensning
 • VVS-jour i hela Stockholm

Next Previous Några av våra nöjda kunder:


 

professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Tillgängliga 24/7

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Är du i behov av Rörmokare Akut?

Rörjouren är ditt självklara val när du söker en rörmokare i Stockholm med akut jour. Vi strävar efter att erbjuda dig service i toppklass, och vare sig du bygger eget, behöver hjälp med vattenläckor, har stopp i avloppet eller problem med vattenledningar som läcker i kök eller badrum så är du som privatperson och företag bara ett samtal ifrån att ha löst dina problem!

Våra vvs rörmokare erbjuder jour och service i hela Stockholms län och är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året. Oavsett om ditt ärende kräver en rörmokare akut och behöver lösas så fort som möjligt eller om ni vill planera in underhållspolning eller en inspektion av rör och avlopp så är våra professionella rörmokare rätt för jobbet. Vi har dessutom egna spolbilar som är tillgängliga för rörinspektioner och regelbundet underhåll inklusive jour arbeten.  

 

Våra rörmokare i Stockholm erbjuder jour och service i hela Stockholms Län och är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året.

Våra Rörmokare är snabbt på plats

Behöver du akut hjälp av en rörmokare i Stockholm så kan du kontakta oss via telefon eller via mail. Vår jour är tillgänglig 24-timmar om dygnet i hela Stockholm och vi är *oftast på plats inom en timma för att lösa dina rörstopp och avloppsstopp. Vi hjälper till med allt som rör dina avlopp och rör. Vi löser exempelvis vattenläckor, vattenskador, avloppsstopp och serviceärenden. Tillsammans med dig kommer vi att lokalisera problemet, och därefter installera om eller reparera vattenledningarna och rören.

Vi svarar direkt under hela dygnet.

Varmt välkommen att maila oss.

Professionell Standard

Våra rörmokare installerar, reparerar och felsöker era rör och avlopp. Som kund kan du alltid känna dig trygg när du anlitar Rörjouren. Vi har över 30 års erfarenhet och tusentals projekt i ryggen.

Rörjouren är ditt självklara val för VVS-Service och Rörmokare i Stockholm.  Vårt centrala läge gör att du som är bosatt i Stockholm får akut hjälp via våra jour-rörmokare fort, då vi är snabbt på plats och alltid redo att ta oss an era situation. Rörjouren har rörmokare redo för jouruppdrag  24-timmar om dygnet 365 dagar om året, och allt arbete utförs av certifierade hantverkare som är examinerade med miljöfokus.

Lämna bara din offertförfrågan

Våra rörmokare i Stockholm arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss an jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor. Du når oss på telefon: 08-4490600 eller e-mail: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!

Kontaktformulär:

  Låt Proffsen Göra Jobbet

  Med våra rörmokare i Stockholm kan du vara säker! Vi har över 30 års erfarenhet som rörmokare och tusentals lyckade projekt i ryggen. Vi samarbetar med bland annat BOSCH, Siemens, Gustavsberg och Grundfos. Våra sakkunniga rörmokare erbjuder dig trygghet, professionalitet, och kvalitetslösningar. Dessutom äger vi på Rörjouren alla våra verktyg och maskiner så vi kan erbjuda helhetslösningar utan att inbegripa dyra underleverantörer.

  Utöver rörmokartjänster erbjuder vi: