vvs-företag-vvs

VVS-Service & Installation - VVS Företag

bar
Rörjouren AB erbjuder hjälp med VVS service och jourarbeten inom VVS och Avlopp. Våra kunder får snabbt hjälp med högtrycksspolning, installationer och VVS-service av våra VVS hantverkare – till bra priser och med tillgänglighet dygnet runt. Söker du ett professionellt och auktoriserat VVS-företag så har du kommit rätt!

Söker du en rörmokare och VVS-montör i Stockholm så är Rörjouren AB det självklara valet. Hos oss får du snabb och effektiv service med alla typer av VVS-arbeten. Vi hjälper till med stort och smått. Allt från att byta toalettstol och avsättningsavtiler till avloppsservice, rörfilmning och högtrycksspolning. Med avancerad mät- och filmutrustning så kan vi också mäta ut kallvattenledningar.

Våra VVS-montörer hjälper dig även med bland annat kyl- och panninstallationer samt värme och pumpservice. Vi tar så klart också hand om större entreprenader som stambyte, ombyggnationer och installation av golvvärme.

Kontakta oss på: 08-449 06 00

Våra VVS-montörer utför:

 • Service dygnet runt
 • VVS-utrustning (badrum & kök)
 • Installation av WC-stol
 • Installation av värmepannor och värmepumpar
 • El-installation och el-service
professionellt

Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade VVS hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare-jour-dygnet-runt

Tillgängliga 24/7

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

VVS företag med alla typer av VVS-arbeten

Vi erbjuder alla typer av VVS-arbeten såsom installationer, renoveringar och byten. Behöver ni reparation utav rören i köket, nydragning eller rensning av stoppet i avloppet i ditt badrum eller kök, eller underhåll av ditt värmesystem eller kylsystem? Kanske bygger du till och med ett nytt hus eller vill göra en större renovering?

För detta krävs den nödvändiga kunskapen inom bland annat rör, avlopp och vattenledningar för att eventuella problem inte ska uppstå i framtiden efter att renoveringen är klar. Vare sig ditt projekt är stort eller litet så hjälper vi dig! Som VVS företag kan vi allt inom el och våra VVS hantverkare och VVS jour är tillgänglig 24-timmar om dygnet.

Bland annat så erbjuder vi:

 • VVS Jour
 • Installation av WC-stol
 • VVS-utrustning i Badrum och kök
 • El-installation och el-service
 • Ventilationsservice
 • Installation utav kyl och frys
 • Installation utav värmepannor och värmepumpar
 • Pumpservice
 • Högtrycksspoling, rensning och byten utav rör och avlopp
 • Mark- & Grävarbeten för dränering, brunnar och diken

Professionell standard

Rörjouren installerar och reparerar efter dina önskemål enligt svensk standard såväl som branschens regler. Detta innebär att du som kund kan med trygghet vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt, och även på ett säkert sätt med hög varaktighet, trygghet och livslängd.

Vi följer upp samt planerar varje arbete som våra medarbetare har utfört eller kommer att utföra, detta för att säkerställa att våran service till dig ska hålla den högsta kvalitén på marknaden. Vi är även stolta av våran miljömedvetenhet, och arbetar endast med produkter och verktyg som uppfyller de miljöstandarder som ständigt genom forskning förbättras och utvecklas. Genom detta befrämjar vi inte bara naturens välmående, utan ser också till att du som kund kan med säkerhet veta att det du får installerat inte är giftigt eller farligt att ha i din privata bostad eller lokal.

Rörjouren är ditt självklara val för assistans inom VVS.  Vårt centrala läge gör att du som är bosatt i Stockholm får hjälp med omnejd. Vi är snabbt på plats och alltid redo att ta oss an er situationl. Rörjouren har 24-timmar om dygnet VVS-jour, 365 dagar om året, och allt arbete utförs av certifierade hantverkare som är examinerade med miljöfokus.

Vi har VVS-hantverkare för akuta VVS-problem i Stockholm

Vid servicearbeten under dagtid debiterar vi för resa och arbete, samt kostnad för servicebil och tillägg för material. Läs gärna mer om våra priser här på sidan eller kontakta oss för mer information om våra kostnader och tjänster. Självklart kan du också få akut hjälp av rörmokare via vår jour under kvällar och helger, enligt gällande prislista. Du når vår jourtelefon dygnet runt på: 08-449 06 00

Kontakta oss med en offertförfrågan redan idag. Enklast gör du detta via hemsidan, men det går också bra att ringa eller maila. Välkommen till Rörjouren VVS företag i Stockholm!