villaspolning

Jour dygnet runt

Hela Stockholms län.

Rörinspektion Video

Filming av avlopp.

Miljövänlig spolning

Bra för miljö & natur.

Tusentals spolningar

Spolat avlopp i 20 år.

Villaspolning

divider

Oavsett om du har separat eller kommunalt avlopp är stopp i rören inget roligt problem – och den trista sanningen är att inga rör är underhållsfria. För att förebygga att ett akut stopp i rören inträffar är förebyggande avloppsspolning en viktig åtgärd. Vi vet att det kan vara svårt att ta tag i problem man inte ser, så som den andel smuts och slam som täpper till våra rör.

Men om dina avlopp har dålig avrinning, börjar lukta illa, bubbla eller ge ifrån sig kluckande ljud är det dags att spola avlopp rent från rost, skräp och annat som kan göra att det blir totalstopp. Genom att kontinuerligt utföra en underhållsspolning förebygger ni risken för problem – en effektiv villaspolning minskar risken för att ni får akut stopp i avloppet och behöver ringa en VVS-jour!

Rörjouren – Professionell Villaspolning i Stockholm

Personlig service och hög kvalitet är våra ledord. Vi är experter inom alla olika tjänster inom VVS så som installationer, spolning av avlopp, vattenläckor och dränering. Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade, certifierade och arbetar med ett miljöfokus!

Här samlas smuts i din villa

  • Hår, smuts, olika skönhetsprodukter men även tops och hårspännen är vanliga föremål som täpper igen rör och avlopp i handfatet.
  • Duschen och badkaret. Hår, hår, massor av hår! Även om man inte kan se håret med blotta ögat är det ofta mycket hår som samlat ihop sig längre ner i avloppet.
  • Vasken/kök. Att det rinner av långsamt i vasken är ett klassiskt problem. Matrester och feta oljor täpper ofta igen rören i köket vilket gör att vattenavrinningen sker långsamt.

Vad är villaspolning?

Är du i behov av akut hjälp i din villa? Tveka inte att kontakta vår jour, tillgänglig dygnet runt alla dagar om året. Du når oss på 08-449 06 00.

Genom att spola rören med högtrycksspolning försvinner slam och smuts från rören. Det är ett skonsamt sätt att rengöra rör, både för miljön och för rören. Munstycket är utformat för att rena avlagringar från rörens väggar, samtidigt som vattentrycket löser upp slem och smuts som stoppar upp rören.

Det kan vara lockande att själv använda olika kemiska rengöringsmedel för att försöka lösa upp smuts i rören. Tänk på att detta ofta är frätande medel vilket kan vara skadligt och fräta på rör och porslin, samt vara skadligt för dig att andas in!

Hur ofta bör man göra en villaspolning?

Hur ofta din villa behöver gå igenom en villaspolning beror både på åldern och skicket på dina ledningar och avlopp. Man brukar rekommendera att man ska utföra en villaspolning var 18:e till 24:e månad. Med det sagt betyder det inte att äldre ledningar alltid är sämre, det beror också på hur väl de har tagits hand om! Att kontinuerligt genomföra en villaspolning är ett sätt att säkra dina rör för framtiden.

Dags för villaspolning?

Kontakta oss idag så kommer våra certifierade rörmokare hem till din villa med våra fullutrustade spolbilar, redo att underhålla era avlopp, stammar och rör. Förutom villaspolning, högtrycksspolning för villor, erbjuder vi även slamsugning och avloppsrensning.

Rörjouren – professionella VVs-tjänster, utförda av certifierade montörer med miljöfokus

  • Effektiv avloppsspolning för att förebygga och lösa stop i avloppet.
  • Felsökningar. Trasiga ledningar, rör och avlopp.
  • Läckor/sprickor. Vi tätar, byter ut delar och renoverar.
  • Assistans dygnet runt, alla dagar om året.

Vår spolbil är tillgänglig dygnet runt för jourarbeten över hela Stockholms län. Kontakta oss på info@rorjouren.se eller ring på 08-449 06 00.

Boka Villaspolning

Spola avloppen rena idag med Rörjouren

Ring oss

08-449 06 00

Hela Stockholms Län

Vi erbjuder villaspolning i hela Stockholms län.

Maila oss

info@rorjouren.se