Mark- & Grävarbeten i Stockholm

Behöver du ansluta dig mot ett kommunalt avlopp, byta serviceledning, dränera huset eller göra andra markarbeten?Då kan vi på Rörjouren hjälpa dig med grävarbetet. Vi är en trygg partner med fokus på exceptionell service och resultat.

 Vi hjälper er med grävarbeten. Kontakta oss för rådgivning och fri offert.    08-449 06 00

Gräva för Avlopp

Vi ansluter er till avlopp

Dränering

Vi gräver för effektiv dränering.

Gräva för fiber

Vi kan gräva för fiber.

Övriga grävjobb

Vi utför allt möjligt inom markarbeten.

Dränering

Låt oss hjälpa dig att dränera ditt hus. Detta behöver göras vid nybygge samt om ditt hus är mer än 25 år gammalt då den tidigare dräneringen ofta har hunnit slamma igen. En omdränering kan även göras i förebyggande syfte och ska göras vid om- eller tillbyggnad av ditt hus. Exempelvis om du bygger en ny altan, förstukvist eller bygger om i källaren. Har du stora problem med fukt i källaren är dränering ofta en lämplig åtgärd för att bli av med problemet. Vi utför dräneringsarbeten året runt, så länge temperaturen håller sig över -20 °C.

Anslutning till kommunalt avlopp

Vi hjälper dig att ansluta ditt hus till det kommunala avloppet. Allt från grävarbetet med rören till placering av anläggningen ingår i våra tjänster. Våra duktiga VVS-installatörer gör att vi kan erbjuda totalentreprenad där vi gör allt från grävarbeten till installation. Förutom att hjälpa dig med anslutning till det kommunala avloppet så kan vi även hjälpa dig med andra avloppslösningar som markbädd, minireningsverk, slamavskiljning eller avloppstank med regelbunden tömning.

Byte av serviceledning

Rörjouren kan hjälpa dig med byte av serviceledning vid ombyggnation, flytt eller byte av ställverk, serviceenhet, fasadmätarskåp eller kabelmätarskåp. Andra anledningar till att byta serviceledning är omkoppling från tillfällig anslutning till permanent servicecentral, omdragning av serviceledning samt ökad eller minskad anslutningskapacitet.

Frågor & Fri-Offert


Professionellt

Allt arbete utförs av certifierade hantverkare utbildade med miljöfokus

rörmokare i Stockholm jour 24 timmar om dygnet-min

Jour dygnet runt

Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

Tryggt & Säkert

Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

Framdragning av fiber och kabelmatningar

Vi utför också nedgrävning och framdragning av fiber och diverse kablar till fastigheter i hela Stockholm. Vi är proffsiga, effektiva och skötsamma. Ring oss idag och få ett prisförslag på en gång.

Rörjouren värnar om miljön och vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljöpåverkan när vi arbetar. Vi tar oss an jobb i Stockholm inklusive Nacka, Värmdö, Södertörn, Huddinge, Haninge samt Södertälje. Lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller kontakta oss för mer information om priser och villkor.Du når oss på telefon: 08-4490600 eller mailen: info@rorjouren.se. Vi har även jourservice dygnet runt, året runt. Begär offert här!

"Jag anlitade Rörjouren när jag skulle gräva diken på min tomt för att bättra på dräneringen. En vecka senare kom Rörjouren med egna maskiner och började gräva diken. Snabbt gick det och det var proffsigt gjort. Trevlig personal. Rekommenderas starkt!"

 Kolla in våra schyssta erbjudanden på WC-Stolar & Blandare TILL ERBJUDANDEN